|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 18/11/2006 16:19 Titlul subiectului: 220 MILOANE EURO PENTRU ACOPERIRE! |
|
|
Cosmote Romania anunta ca in urma unei investitii substantiale de peste 220 milioane euro, compania a reusit sa-si extinda in timp record acoperirea retelei la aproximativ 92% din populatie si mai mult de 76% din teritoriu. Astfel, in timpul de fata, Cosmote ofera servicii de telefonie mobila de caracteristică pentru aproape 20 de milioane de romani, dintre care 8,9 milioane beneficiaza de acoperire ca efect al dezvoltarii retelei din ultimile 12 luni.
Cosmote va continua sa investeasca in extinderea retelei GSM pentru a ajunge la peste 95% acoperire a populatiei si mai mult de 82% acoperire teritoriala la sfarsitul acestui an. Ca rezultat al dezvoltarii rapide a retelei, numarul consumatorilor romani care beneficiaza de acoperire Cosmote creste in medie cu 15,000 pe zi. Obiectivul strategic al companiei este de a atinge 98% acoperire a populatiei 85% acoperire teritoriala, depasind astfel gradul de acoperire al celorlalti operatori.
“In conformitate cu politica Grupului Cosmote de a oferi servicii de telefonie mobile de cea mai inalta calitate, Cosmote Romania pune un accent deosebit pe optimizarea retelei sale. Compania realizeaza investitii semnificative pentru a imbunatati valoarea retelei si a extinde acoperirea in intreaga tara, intentionand sa depaseasca gradul de acoperire al celorlalti operatori in cursul anului viitor”, a declarat astazi Nikolaos Tsolas, CEO Cosmote Romania, in cadrul unei conferinte de presa.
Pentru a oferi servicii de telefonie mobile de excepție in locurile unde romanii locuiesc, lucreaza si calatoresc, planurile de dezvoltare a retelei includ deasemenea acoperirea statiilor si tunelelor de metrou din Bucuresti la inceputul anului viitor.
Cosmote a lansat recent o campanie nationala de comunicare cu scopul de a informa publicul despre extinderea semnificativa a acoperirii retelei in intreaga tara. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
schnell Junior

Data inscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 12 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 31/12/2006 14:29 Titlul subiectului: |
|
|
Ei bine sincer va spun de cand cosmote s-a lansat pe piata romaneasca sub aceasta forma,am incercat serviciile lor.foaret atractiva mi s-a parut oferta promotional cu 2000 minute in retea pentru numai 3 euro,care sa fim realisti,nu se mai intalnise ila noi in tara...de atunci cosmote nu a renuntat la promovarea sa prin astfel de oferte.ce-as mai putea spune este ca am renuntat la serviciile altor operatori,multpreasufocantul vodafone si mi-am incredintat nevoia de comunicare cosmoteului.daca as putea face o mica analogie,cosmoteul este un fel de linux fata de vodafone care este considerat windows ,iar eu de asemenea sunt utilizator de linux .
Oricum numai cuvinte de lauda am pentru cosmote,chiar daca se mai intampla ca reteaua sa fie mult prea utilizata cateodata...dar e si natural sa se intample asa...cu mult respect,schnell.  |
|
| Sus |
|
 |
schnell Junior

Data inscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 12 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 31/12/2006 14:36 Titlul subiectului: |
|
|
as putea sa va mai spun ca aceasta investitie este nespus de importanta pentru tara noastra si pentru romani astfel ca avem semnal chiar si unde nici lupii nu mai umbla glumesc ,dar de bine ,de rau eu am semnal si la bunici mei ...acolo unde orange a mai avut dar vodafone ba. |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 03/01/2007 01:40 Titlul subiectului: |
|
|
Eu se pare ca sunt mai ghinionist in ceea ce priveste semnalul la Cosmote.La "granita dintre Suceava si Maramures unde Orange are acoperire din 1999 Cosmote inca nu a ajuns . _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|