| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dyanna Membru junior

Data inscrierii: 14/Apr/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: 14/04/2007 18:32 Titlul subiectului: Afla ce ai fost in VIATA ANTERIOARA |
|
|
http://www.dsclex.ro/astrolog/viataanterioara.htm
la mn:
Cred ca ai fost... soție in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Nordul Australiei in jurul anului 850.
Meseria ta a fost de: Cartograf, Astronom sau Astrolog.
Cum ai fost:
Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au știut te-au considerat o persoana ciudata.
Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :
Trebuie sa iti dezvolti sentimentul de fraternitate. Incearca sa nu mai depinzi atat de mult de bunurile materiale, incearca sa te ridici deasupra pasiunilor. Canalizeaza-ti dragostea catre cei mici. _________________ http://coolmusic4u.myforum.ro/index.php |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 1599 Localitate: Bucuresti,romania,europa
|
Trimis: 14/04/2007 18:42 Titlul subiectului: |
|
|
la mine:
Cred ca ai fost... barbat in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Corea in jurul anului 1825.
Meseria ta a fost de: Marinar, Om de afaceri sau Negustor de stofe.Cum ai fost:
Ai dispus de un talent oratoric natural, un bun psiholog si negociator. Ai profitat din plin de oportunitatile vietii, dar nu ti-a pasat prea mult de altii. Posibil ai abandonat familia. Acum ai o karma de familie.Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :
Trebuie sa inveti sa fii mai serios, sa fii mai perseverent. De data aceasta nu trebuie sa mai permiti sa esuezi la jumatatea drumului. Vei invata lectia rabdarii. _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
Monya T Administrator

Data inscrierii: 09/Noi/2006 Mesaje: 172 Localitate: Prin Maramures,plai cu flori :)
|
Trimis: 15/04/2007 12:56 Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi spune asa:
"Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Arabia Saudita in jurul anului 1600.
Meseria ta a fost de: Constructor de drumuri, de barci sau Potcovar.
--------------------------------------------------------------------------------
Cum ai fost:
Tipul revolutionar. Ai inspirat schimbari in toate domeniile in care ai activat - politica, afaceri, religie si in problemele casnice. S-ar putea sa fi fost un lider
--------------------------------------------------------------------------------
Trebuie sa ii ajuti pe ceilalti sa avanseze. Mediul si problemele poluarii nu ar trebui sa te lase rece. Invata sa ierti si sa intelegi ca acesta este întâiul pas catre armonie."
La mine lucrurile nu se prea leaga... sa fi fost femeie si sa fi avut ca meserie construirea de drumuri,de barci sau potcovar !!! Sau sa fi fost un lider - iubită (?!) in jurul anului 1600...  _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
razvan Moderator

Data inscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 499 Localitate: Europa
|
Trimis: 15/06/2007 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
la mine :
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Lituania in jurul anului 1250.
Meseria ta a fost de: Chimist, Alchimist sau Preparator de otravuri.
Cum ai fost:
Ai fost un ateu, o persoana extrem practica, materialist fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui.
Ar necesită sa afli care sunt talentele tale si sa incerci sa le dezvolti. Invata sa canalizezi energia catre un scop. Evita imprastierea si consumul energetic exagerat.
 |
|
| Sus |
|
 |
meyra Membru junior

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 72 Localitate: Bucureºti
|
Trimis: 16/06/2007 15:28 Titlul subiectului: |
|
|
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Ukraina in jurul anului 800.
Meseria ta a fost de: Cartograf, Astronom sau Astrolog.
Cum ai fost:
Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au cunoscut te-au considerat o persoana ciudata.
Va necesită sa crezi in inspiratie si in intuitie. Cultiva mai mult optimismul si dragostea. Lectia ta este aceea de a afla ce anume trebuie sa faci ca sa devii o persoana implinita. |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

Data inscrierii: 26/Feb/2008 Mesaje: 88 Localitate: Focsani
|
Trimis: 28/02/2008 18:18 Titlul subiectului: |
|
|
La mine scrie:
Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Sudul Japoniei in jurul anului 1600.
Meseria ta a fost de: Constructor de drumuri, de barci sau Potcovar.
Cum ai fost:
Persoana cu o imensa energie, bun in planificare si supervizare. Chiar daca ai fost gunoier, cel putin ai fost un sef intre cei ca tine.
Trebuie sa inveti sa comunici lăsat si sa asculti. Inima ta si mintea trebuie sa fie in permanenta deschise. Ajuta-i pe ceilalti si vei fi ajutat.
Am reusit sa iti aduc aminte ? _________________ cine are carte, are parte.....asa se zice, nu? |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

|
Trimis: 28/02/2008 18:20 Titlul subiectului: |
|
|
Meseria mea din viatza actuala...este in constructii... _________________ cine are carte, are parte.....asa se zice, nu? |
|
| Sus |
|
 |
bn2006laura Moderator

Data inscrierii: 25/Feb/2008 Mesaje: 200
|
Trimis: 28/02/2008 18:35 Titlul subiectului: |
|
|
Eu cica am fost barbat !  |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

|
Trimis: 28/02/2008 18:41 Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ cine are carte, are parte.....asa se zice, nu? |
|
| Sus |
|
 |
bn2006laura Moderator

|
Trimis: 28/02/2008 18:42 Titlul subiectului: |
|
|
Adevarul e ca mi-am dorit de numeroase sa fiu barbat !  |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

|
Trimis: 28/02/2008 18:43 Titlul subiectului: |
|
|
si?....nu e prea tarziu.. _________________ cine are carte, are parte.....asa se zice, nu? |
|
| Sus |
|
 |
bn2006laura Moderator

|
Trimis: 28/02/2008 18:44 Titlul subiectului: |
|
|
Ha ! Imi scrie la fel ca si la 2Real |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 600 Localitate: CRAIOVA
|
Trimis: 28/02/2008 19:18 Titlul subiectului: |
|
|
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Estul Australiei in jurul anului 775.
Meseria ta a fost de: Cartograf, Astronom sau Astrolog.Cum ai fost:
Timid, interiorizat, o persoana linistita. Ai dispus de talente creative care nu au fost fructificate pe deplin. In aceasta viata o vei face. Cei care te-au recunoscut te-au considerat o persoana ciudata.Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :
Misiunea ta este aceea de a te implica in toate problemele lumii, de a incerca sa o faci mai frumoasa. Zambeste cu convingerea ca dragostea este singura in situație sa repare ceea ce rautatea distruge! Zambesc!!!  _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
neagu Moderator

Data inscrierii: 27/Feb/2008 Mesaje: 130
|
Trimis: 28/02/2008 20:20 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ai fost... femeie in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Arabia Saudita in jurul anului 600.
Meseria ta a fost de: Pastor, Crescator de vite sau Fermier.
Cum ai fost:
Tipul revolutionar. Ai inspirat schimbari in toate domeniile in care ai activat - politica, afaceri, religie si in problemele casnice. S-ar putea sa fi fost un lider
Trebuie sa inveti onestitatea si sa crezi ca exista puteri mai presus de legile scrise ale oamenilor. Familia trebuie sa fie interesul tau prioritar.
 |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

Data inscrierii: 28/Feb/2008 Mesaje: 260 Localitate: PLOIESTI
|
Trimis: 28/02/2008 20:24 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ai fost... soție in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Lituania in jurul anului 1650.
Meseria ta a fost de: Luptator, Vanator, Haitas, Organizator de ritualuri.
Cum ai fost:
Ai fost un ateu, o persoana deosebit de practica, materialista fara preocupari spirituale. In viata aceasta, lectia ta este una a credintei. Va trebui sa inveti ca exista forte mai presus de vointa omului. Dedica-ti viata ajutarii aproapelui.
Ar necesită sa afli care sunt talentele tale si sa incerci sa le dezvolti. Invata sa canalizezi energia catre un scop. Evita imprastierea si consumul energetic exagerat.
Am reusit sa iti aduc aminte ?
ati vazut? am fost luptatoare!!! asa k...nu ma suparati...  _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

|
Trimis: 28/02/2008 21:18 Titlul subiectului: |
|
|
faci wrestling?  _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 28/02/2008 21:20 Titlul subiectului: |
|
|
ma gandeam sa incep niste cursuri de autoaparare ,dar...  _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

|
Trimis: 28/02/2008 21:21 Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 600 Localitate: CRAIOVA
|
Trimis: 28/02/2008 21:22 Titlul subiectului: |
|
|
| cristinik23 a scris: | ma gandeam sa incep niste cursuri de autoaparare ,dar...  | Periculoasooooooooooooooo!!!  _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 28/02/2008 21:23 Titlul subiectului: |
|
|
si...inca nu stii nimic...  _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

|
Trimis: 28/02/2008 22:24 Titlul subiectului: |
|
|
cuvintele sunt cele mai bune arme..dor mai tare ca orice  _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
bn2006laura Moderator

|
Trimis: 28/02/2008 22:27 Titlul subiectului: |
|
|
| Da, eu le-am spus ca le scot iconurile alea de atac , ca prea mult le folosesc !!! Ma supar intr-o zi si le blochez ! Sa foloseasca ....cuvinte !!! |
|
| Sus |
|
 |
janette_24 Membru junior

|
Trimis: 29/02/2008 20:07 Titlul subiectului: |
|
|
|
| Sus |
|
 |
iepurasudragalasu Membru 3

Data inscrierii: 17/Oct/2007 Mesaje: 970
|
Trimis: 26/03/2008 16:25 Titlul subiectului: |
|
|
eu in viata anterioara am fost tot femeie ,si am trait prin anii 1325 in vestul australiei  _________________ "Marile incendii se nasc din scantei mici." - Cardinalul de Richelieu |
|
| Sus |
|
 |
gargarita_mica Senior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 1056
|
Trimis: 27/03/2008 17:09 Titlul subiectului: |
|
|
| Eu cred ca am fost o.....gargarita mica..... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 27/03/2008 18:38 Titlul subiectului: |
|
|
| gargarita_mica a scris: | | Eu cred ca am fost o.....gargarita mica..... |
dak acum esti gargarita mik...poate k ai fost o............gargarita putin mai maricik  _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
gargarita_mica Senior

Data inscrierii: 26/Mar/2008 Mesaje: 1056
|
Trimis: 06/06/2008 17:42 Titlul subiectului: |
|
|
nu cristinik....tocmai in amintirea vietii anterioare mi-am pus...gargarita mica..  |
|
| Sus |
|
 |
|