GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

AJUTOR.....nu stiu ce sa fac:((

Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> CODURI SECRETE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
denny18
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Feb/2008

MesajTrimis: 13/02/2008 17:27    Titlul subiectului: AJUTOR.....nu stiu ce sa fac:(( Raspunde cu citat (quote)

:-( ...am un telefon Nokia 1110..IMEI:359548011240533...am schimbat mai demult codul de siguranta .Acum am schimbat cartela si problema e ca numai stiu codul...si de vreo 3 zile nu pot folosi noua cartela...ma ajuta-ti va rog frumos?Macar un cod pt revenire la setarile din fabrica...multumesc mult :-)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 13/02/2008 18:24    Titlul subiectului: Re: AJUTOR.....nu stiu ce sa fac:(( Raspunde cu citat (quote)

denny18 a scris:
:-( ...am un telefon Nokia 1110..IMEI:359548011240533...am schimbat mai demult codul de siguranta .Acum am schimbat cartela si problema e ca numai stiu codul...si de vreo 3 zile nu pot utiliza noua cartela...ma ajuta-ti va rog frumos?Macar un cod pt revenire la setarile din fabrica...multumesc mult :-)

daca ai noroc va merge 2122305076. daca nu mergi la service
bafta
Sus
denny18
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Feb/2008

MesajTrimis: 13/02/2008 18:37    Titlul subiectului: Re: AJUTOR.....nu stiu ce sa fac:(( Raspunde cu citat (quote)

cosmind a scris:
denny18 a scris:
:-( ...am un telefon Nokia 1110..IMEI:359548011240533...am schimbat mai demult codul de siguranta .Acum am schimbat cartela si problema e ca numai stiu codul...si de vreo 3 zile nu pot utiliza noua cartela...ma ajuta-ti va rog frumos?Macar un cod pt revenire la setarile din fabrica...multumesc mult :-)

daca ai noroc va merge 2122305076. daca nu mergi la service
bafta

Si codul care mi l-ai dat tu cand il pun?Cand cere codul de siguranta?Sau cand nu am sim in telefon?>MS
Sus
razvan
Moderator
Moderator
razvan

Data inscrierii: 30/Mai/2007

MesajTrimis: 13/02/2008 21:51    Titlul subiectului: Re: AJUTOR.....nu stiu ce sa fac:(( Raspunde cu citat (quote)

denny18 a scris:

Si codul care mi l-ai dat tu cand il pun?Cand cere codul de siguranta?Sau cand nu am sim in telefon?>MS

cand cere codul de siguranta
Sus
Stin
Junior
Junior

Data inscrierii: 23/Iul/2009

MesajTrimis: 23/07/2009 16:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Smile
Sus
thilak
Membru
Membru

Data inscrierii: 22/Iul/2011

MesajTrimis: 28/09/2011 18:53    Titlul subiectului: HI!!! Raspunde cu citat (quote)

Dacă aţi uitat codul de securitate reprezintă a obţine codul de resetare pentru nokia mobil, pentru că nu-şi aminteşte codul de securitate, trebuie să resetaţi mobil săi o singura modalitate de a utiliza telefonul mobil, asa ca codul de resetare pentru mobil Nokia de la această www.unlocking4free.com/nokia-unlock-tool site-ul, are cele mai bune servicii pentru codul de resetare pentru nokia mobil ..... sper ca acest lucru poate de ajutor pentru tine .........
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> CODURI SECRETE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum