| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
c_cosmin Junior

Data inscrierii: 12/Ian/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 12/01/2007 10:33 Titlul subiectului: Am probleme cu NOKIA 3410. Ajutor! |
|
|
Am un nokia 3410 si cand vreau sa sun imi apare mesajul "Atins limita contor SIM", ma taxeaza si se intrerupe convorbirea. Daca inerc sa revin la setarile din fabrica cere codul de siguranta. Ce pot face?
Va multumesc. |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 14/01/2007 21:22 Titlul subiectului: Re: Am dificultăți cu NOKIA 3410. Ajutor! |
|
|
| c_cosmin a scris: | Am un nokia 3410 si cand vreau sa sun imi apare mesajul "Atins limita contor SIM", ma taxeaza si se intrerupe convorbirea. Daca inerc sa revin la setarile din fabrica cere codul de siguranta. Ce pot face?
Va multumesc. |
Codul de siguranta standard e 12345.Daca nu merge asa da-mi codul imei. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
c_cosmin Junior

Data inscrierii: 12/Ian/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: 16/01/2007 09:43 Titlul subiectului: Re: Am complicații cu NOKIA 3410. Ajutor! |
|
|
| GsmWorld a scris: | | c_cosmin a scris: | Am un nokia 3410 si cand vreau sa sun imi apare mesajul "Atins limita contor SIM", ma taxeaza si se intrerupe convorbirea. Daca inerc sa revin la setarile din fabrica cere codul de siguranta. Ce pot face?
Va multumesc. |
Codul de siguranta standard e 12345.Daca nu merge asa da-mi codul imei. |
Cu susținerea codului de siguranta am revenit la setarile din fabrica, dar problema nu a disparut.
Cartela SIM era cauza. Am sunat la Vodafone, mi-au dat PIN2 si s-a rezolvat.
Multumesc |
|
| Sus |
|
 |
|