GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Am probleme cu NOKIA 3410. Ajutor!

Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> CODURI SECRETE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
c_cosmin
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Ian/2007

MesajTrimis: 12/01/2007 10:33    Titlul subiectului: Am probleme cu NOKIA 3410. Ajutor! Raspunde cu citat (quote)

Am un nokia 3410 si cand vreau sa sun imi apare mesajul "Atins limita contor SIM", ma taxeaza si se intrerupe convorbirea. Daca inerc sa revin la setarile din fabrica cere codul de siguranta. Ce pot face?

Va multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

Data inscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: 14/01/2007 21:22    Titlul subiectului: Re: Am dificultăți cu NOKIA 3410. Ajutor! Raspunde cu citat (quote)

c_cosmin a scris:
Am un nokia 3410 si cand vreau sa sun imi apare mesajul "Atins limita contor SIM", ma taxeaza si se intrerupe convorbirea. Daca inerc sa revin la setarile din fabrica cere codul de siguranta. Ce pot face?

Va multumesc.

Codul de siguranta standard e 12345.Daca nu merge asa da-mi codul imei.

Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
c_cosmin
Junior
Junior

Data inscrierii: 12/Ian/2007

MesajTrimis: 16/01/2007 09:43    Titlul subiectului: Re: Am complicații cu NOKIA 3410. Ajutor! Raspunde cu citat (quote)

GsmWorld a scris:
c_cosmin a scris:

Va multumesc.

Codul de siguranta standard e 12345.Daca nu merge asa da-mi codul imei.

Cu susținerea codului de siguranta am revenit la setarile din fabrica, dar problema nu a disparut.
Cartela SIM era cauza. Am sunat la Vodafone, mi-au dat PIN2 si s-a rezolvat.
Multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Acest forum este inchis, nu se pot scrie, crea, raspunde sau modifica subiecte   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> CODURI SECRETE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum