|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
danieltunea Junior

Data inscrierii: 12/Noi/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: 12/11/2008 18:07 Titlul subiectului: Asus WL500GP V2 |
|
|
Am cumparat recent routerul Asus WL500GP V2 pentru a-l folosi la infintarea unei retele wireless acasa intre un desktop si un notebook cu care sa ma pot conecta la internet independent unul fata de celalalt. Am conexiune la internet prin Zapp Z1130 care are modem incorporat *AXELSTEL*.conexiunea intre telefon si PC se face prin cablu de date cu terminatie USB. Am instalat routerul foarte usor dar cind sa faca conexiunea cu telefonul......pauza! Routerul nu vede conexiunea USB. Pe site-ul de la Zapp sint 2 firmeware pentru WL 500G dar nu sunt primite de WL500GP V2. Am downlodat mai numeroase firmeware-uri de pe site-ul ceh si de la Asus dar nu am reusit sa fac routerul sa vada conexiunea USB.Poate este cineva care a reusit conexiunea si vrea sa ma ajute si pe mine sa o configurez??? Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare vreun ajutor.  |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|