| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
valentin969 Membru 3

Data inscrierii: 05/Ian/2008 Mesaje: 600 Localitate: CRAIOVA
|
Trimis: 23/03/2008 21:24 Titlul subiectului: |
|
|
Un student pica la examenul de logica.
- Domnule profesor, daca va pun o intrebare de logica si nu stiti raspunsul, imi mariti nota?
- Da, sigur!
- Ce este legal dar ilogic, ilegal dar logic, ilogic si ilegal, toate in acelasi timp?
Profesorul se gandeste, face scheme pe hartie, dar nu stie raspunsul.
- Bine, uite, ti-am pus 8 in loc de 3, acum spune-mi si mie raspunsul.
- Faptul ca dumneavoastra aveti 69 ani, iar sotia dvs. are 22 ani este legal, dar ilogic; faptul ca sotia dvs. are un amant de 21 ani este ilegal, dar logic, iar faptul ca dvs. ii mariti nota amantului sotiei dvs. este si ilegal si ilogic...(  _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 21:28 Titlul subiectului: |
|
|
In sala de operatie , chirurgul catre asistent: - Anestezie.
- De-a noastra sau de import?
- De import.
- De import s-a terminat.
- Atunci de-a noastra.
- Nani, nani... _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 21:37 Titlul subiectului: |
|
|
O femeie suna la medicul veterinar:
-Domnule doctor, pisica mea a baut benzina. Dupa aia s-a īnvārtit ca apucata prin casa timp de vreo doua ore si acum sta pe canapea si nu se mai misca deloc. Ce s-a īntāmplat?
La care veterinarul:
-Bezina, doamna, benzina!... _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 21:38 Titlul subiectului: |
|
|
Un tip se duce la doctor:
-Domnule doctor, īn fiecare noapte sa visez ca īmping un tren din Bucuresti pāna la Ploiesti si īnapoi. Dimineata ma trezesc extenuat. Ce īmi recomandati?
Doctorul se gāndeste si raspunde:
-Domnule, te duci acasa si īnainte de a te culca īti imaginezi ca vei īmpinge trenul numai pāna la Ploiesti. De la Ploiesti la Bucuresti voi apare eu īn vis si īl voi īmpinge eu.
Pacientul pleaca multumit. Apare urmatorul pacient:
-Domnule doctor, īn fiecare searÄ visez ca fac amor cu zece femei. Dimineata ma trezesc extenuat.
Doctorul cade iar pe gānduri:
-Domnule, te duci acasa si īnainte de a te culca īti imaginezi ca vei face amor doar cu cinci femei. Cu celelalte cinci voi face amor eu cānd īti voi apare īn vis . Eu le-as lua pe toate zece de pe capul tau dar mai am de īmpins un tren de la Ploiesti la Bucuresti... _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 21:48 Titlul subiectului: |
|
|
Se facea ca un ginecolog se gīndeste sa se faca mecanic... Si se duce omul nostru la cursul de mecanici. Ionescu ia 8, Popescu ia 10, iar ginecologul nostru se captuseste cu un 15. Uimit, se duce si el la profesor si īntreaba cum se poate?
-Ti-am dat 5 puncte pentru ca ai desfacut motorul, īnca 5 pentru ca l-ai montat la loc cum trebuie si īnca 5 ca bonus ca ai lucrat prin teava de esapament! _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 21:50 Titlul subiectului: |
|
|
Vine un cuplu la medic, putini tristi si-i zic:
-D-le doctor, nu īnteleg nimic ce se īntāmpla. Iaca, nevasta-mea īi blonda, eu-s brunet, de ce-a iesit copilu' roscat?
-Cānd ati facut ultima data dragoste? O luna īn urma?
-Nu.
-Doua?
-Nu.
-Juma' de an?
-Nu.
-Un an?
-Nu.
-Pai, ati ruginit, mai! _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:01 Titlul subiectului: |
|
|
A doua zi dupa operatia de apendicita, tānara este vizitata de chirurg.
-Ei, cum merge, domnisoara?
-Bine, multumesc. Dar spuneti-mi, domnule doctor, o sa fie teribil de vizibila cicatricea mea?
Medicul o priveste o secunda si īi raspunde:
-Asta depinde de dumneavoastra, domnisoara. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:02 Titlul subiectului: |
|
|
-Ei, ati ascultat sfatul meu, sa dormiti cīt mai mult cu fereastra deschisa?
-Da, domnule doctor, asa am facut.
-Si nu v-a disparut bronsita?
-Bronsita, nu. Īn schimb, mi-au disparut televizorul, doua tablouri si telefonul mobil. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:05 Titlul subiectului: |
|
|
-Am ceva cronic, doctore?
-Nu, boala dv. e banala, iertati-ma ca va dezamagesc, doamna. Poarta numele de singuratate.
-Si ce-mi prescrieti?
-Nu-i bine spus "ce" sa va prescriu, mai degraba "pe cine" sa va prescriu. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:06 Titlul subiectului: |
|
|
Domnule doctor, am avut un cosmar toata noaptea: se facea ca trageam de o usa pe care scria ceva.
-Si ce scria?
-Īmpinge! _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:07 Titlul subiectului: |
|
|
O dama la psihiatru.
-Domnule doctor, va rog sa ma ajutati īn legatura cu sotul meu...
-Dar ce anume īl supara?
-Nu-l supara nimic deosebit, dar īi plac ciorapii de dama...
-Bine, doamna, dar asta nu e ceva deosebit... sīnt multi carora le plac...
-Da, dar lui īi plac dresurile de dama...
-V-am mai spus, doamna, ca nu e nimic... Si mie īmi plac...
-Simpli sau cu mustar? _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:11 Titlul subiectului: |
|
|
Un taietor de lemne, taia lemne īn padure cānd, din greseala, īsi taie toate cele 10 degete. Merge imediat la spital. Doctorul:
-Vai, ce-ai patit, da-mi degetele sa ti le pun la loc!
Taietorul de lemne:
-Stiti, nu le am...
Doctorul:
-Esti nebun, n-ai degetele??!!. Suntem īn 1999, avem microchirurgie si tot felul de tehnici incredibile, te faceam ca nou... De ce n-ai adus degetele?
Taietorul de lemne:
Stiti, n-am putut sa le ridic de jos... _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:14 Titlul subiectului: |
|
|
Un barbat la librarie catre vanzatoare:
- As dori cartea cu titlul "Superioritatea barbatului fata de femeie"!
- Utopie si SF-uri la etajul 1, va rog! _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:17 Titlul subiectului: |
|
|
Un student la cantina. Gaseste un loc neĆ®ngrÄdit langa profesor.
Profesorul: - Lebada porcului nu-i este prieten. Studentul: - Bine, atunci eu am zburat. Profesorul se supara si hotari sa-l pice la examen. Ii da cele mai grele intrebari, dar studentul raspunde foarte bine. La sfarsit, profesorul ii pune o ultima intrebare: - Mergi pe drum si vezi doi saci: unul cu aur si unul cu minte. Pe care il alegi? - Pe cel cu aur. - Dar eu l-as lua pe cel cu minte. - Alege fiecare ce-i lipseste. Profesorul innebuneste si scrie pe lucrare "Magar". Studentul, fara sa se uite in ea se ridica si pleaca. Peste un timp se intoarce si spune: - D-le profesor, ati semnat, dar nu mi-ati pus nota. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:18 Titlul subiectului: |
|
|
Bula era in clasa a patra, cand invatatoarea ii intreaba pe copii cu ce sau dus la scoala.
Ionescu:cu Ferrari.
Popescu:cu BMW.
BULA:cu bicicleta.
Toti incep sa rada. Bula suparat se duce la tacso si ii spune de cele intamplate. Tacso ii spune, sa le zica la colegi ca el se duce cu Bugatti. A doua zi. Invatatoarea:
-Copii, cu ce masina ati venit la scoala.
Ionescu:cu Ferrari.
Popescu:cu BMW.
BULA:cu Bugatti.
Invatatoarea:Si de ce ai intarziat?
BULA:Mi-a sarit lantu'. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:22 Titlul subiectului: |
|
|
Varianta:
Bula era corigent in clasa a IV-a la matematica. Vine invatatoarea si ii spune:
-Bula daca vrei sa te trec, spune-mi cat fac 4+3!
Bula dupa ce numara pe degete, spune bucuros:
-7 doamna invatatoare!
-Nesimtitule, in clasa a IV-a numeri pe degete! Tine-ti mainile la spate! Spune-mi cat fac 4+4!
Bula intorcandu-se la posterior cand pe o parte cand pe alta ca sa poata numara pe degete, spune:
-8 doamna invatatoare!
-Nesimtitule, baga mainile in buzunar! Cat fac 5+5?
Bula, dupa ce numara degetele prin buzunare, exclama:
-11, doamna invatatoare!!! _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:30 Titlul subiectului: |
|
|
Se face un sondaj international de opinie pentru a se afla cine sunt cei mai buni din lume pentru a pastra secretul de serviciu.
O americanca este prima care isi spune parerea:
- Sotul meu stie unde lucrez, dar nu stie cu ce ma ocup. Eu nu stiu nici unde lucreaza si nici cu ce se ocupa. Eu nu duc acasa hirtii da la serviciu si nici el nu aduce acasa hirtii de la serviciu.
Japonezul spune:
- Eu si sotia mea lucram in acelasi birou, dar eu nu stiu cu ce se ocupa si nici ea nu stie cu ce ma ocup.
In sfirsit, vine si rindul romanului, care spune:
- Eu lucrez singur in birou. Nu stiu cu ce ma ocup, dar nici nu ma intereseaza _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:31 Titlul subiectului: |
|
|
Adam si Eva se plimbau prin Paradis. Eva intreaba:
- Adam, ma iubesti?
Adam rabufneste:
- Am vreo alternativa? _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:34 Titlul subiectului: |
|
|
fluerariu ana-maria, azamfirei sabina alexandra si oseaca amalia cristina merg la ginecolog.
sabina zice:
-fetelor, eu nu mai intru.
-pai de ce?
sabina:
-pai stiu ca am baiat ca am stat dedesupt.
cristina zice:
-fetelor, nici eu nu mai intru.
-pai de ce?
cristina:
-pai stiu ca am fata ca am stat deasupra.
la care ana-maria:
-eu nu intru ca sigur am iezi. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:38 Titlul subiectului: |
|
|
Un barbat merge cu liftul. La un clipÄ dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, prietena opreste liftul, se uita cochet la el, isi dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma ca sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gandeste putin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:41 Titlul subiectului: |
|
|
Un cuplu in varsta sta ca intotdeauna pentru micul dejun pe terasa. Deodata, sotia se apleaca peste masa si ii trage sotului una de-l lipeste cu spatele de scaun. O vreme e liniste, apoi intreaba batranul mirat:
- Pentru ce dracu' a fost asta?
- Pentru 45 ani de sex nereusit.
El sta pe ganduri afundat in scaun. Dupa o vreme, se ridica si ii trage ei una peste cap de zboara cu tot cu scaun de pe terasa.
- Da' tu de ce ai facut asta? zbiara ea la el.
- De unde stii tu diferenta dintre un sex reusit si unul nereusit? _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
valentin969 Membru 3

|
Trimis: 23/03/2008 22:43 Titlul subiectului: |
|
|
Intr-un apartament al unui bloc select de locuinte locuieste o fata batrana. O vecina o intreaba mereu de ce nu se casatoreste, de ce nu-si gaseste si ea un barbat cumsecade.
- De ce? raspunde batrana domnisoara. Doar am un caine, un papagal si o pisica. Astea-mi sunt destule pana peste cap.
- Dar, totusi, aceste animale nu pot tine loc de sot.
- Cum sa nu? Cainele maraie mereu, papagalul injura toata ziua, iar pisica-i plecata toata noaptea. _________________ E mai ferice sa dai decat sa primesti ... Isus Hristos
 |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

Data inscrierii: 28/Feb/2008 Mesaje: 260 Localitate: PLOIESTI
|
Trimis: 26/03/2008 14:41 Titlul subiectului: |
|
|
 _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 14:55 Titlul subiectului: |
|
|
Un cortegiu ciudat: dupa dric urma un tip, un caine fioros si, la mare distanta vreo cincizeci de oameni. Un tip se apropie si intreaba:
-Cine a murit ?
-Soacra-mea, raspunde tipul, a muscat-o cainele asta.
-Nu-mi imprumuti si mie cainele?
-Ba da, dar aseaza-te la coada... _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 14:59 Titlul subiectului: |
|
|
I:Ce coafura ii sta bine unei soacre?
R:Cu carare pe mijloc dar facuta cu barda... _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 15:00 Titlul subiectului: |
|
|
Soacra este deosebit de bolnava si zace in pat. La un clipÄ dat simte mirosul placut al sarmalelor.
-Gigele, isi striga ea nepotul. Mergi in bucatarie si adu bunicii o mica gustare din mancarea ce se gateste acolo.
Copilul se intoarce, si-i spune bunicii:
-Taticu m-a lovit peste manuta si mi-a spus ca sarmalele sunt pentru pomana.
 _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 15:01 Titlul subiectului: |
|
|
Sotia ii zice sotului:
-Daca te mai porti ca un badaran, ma mut la mama si pe ea o mut la tine... _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 15:06 Titlul subiectului: |
|
|
Un tip statea in casa si se uita pe fereastra. La un clipÄ dat vede ceva trecand prin fata ferestrei.
Scoate capul pe geam si se uita in jos si vede doua etaje mai jos o iubitÄ atarnata de un cablu de antena.
Se uita-n sus si-l vede la etajul zece pe Bula injurand de mama focului.
-Bai Bula cine-i ma aia pe care ai aruncat-o?
-Soacra-mea da-o-n p**da ma-sii!
-Da cati ani are ma soacra-ta?
-Cincizeci da-o-n ma-sa!
-Ba, da se tine bine ma, se tine bine! _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 15:07 Titlul subiectului: |
|
|
I:Cum s-a numit soacra lui Adam?
R:Adam nu a avut soacra. El traia in paradis. _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
cristinik23 Membru 2

|
Trimis: 26/03/2008 15:08 Titlul subiectului: |
|
|
Cica o baba reuseste sa faca rost de pestisorul auriu.. clasicul vers cu trei dorinte si-mi dai drumu'..
Prima: Sa ma faci cea mai bogata de pe Pamant.
A doua: Sa fiu vesnic tanara si frumoasa.
A treia: Vezi motanul ala de colo? Sa-l faci Fat-frumos si sa fie legat de mine pe vecie, sa nu ma paraseasca niciodata. Zis si facut. Ii da drumul. Noul Fat-frumos vine la ea si-i zice:
-Ha, ha, ha, nu-i asa ca acum iti pare rau ca m-ai CASTRAT ?!! _________________ INVATA SA ITI CUNOSTI DEFECTELE... |
|
| Sus |
|
 |
|