|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
valica_goe Junior

Data inscrierii: 05/Ian/2007 Mesaje: 8
|
Trimis: 22/02/2007 20:09 Titlul subiectului: ben q siemens cf 61 |
|
|
| am o nedumerire in ofertele de prezentare de pe net se spune despre acest telefon ca este " fara sim".... nu k spun , da vreau sa zic, nu prea am idee ce inseamna fapt asta... pot eventual sa il deblochez, bineinteles prin cablu, pt a-l folosi si pe vodafone sau nu o sa pot sa il folosesc decat in cosmote? astept raspuns . multumesc anticipat |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 1599 Localitate: Bucuresti,romania,europa
|
Trimis: 22/02/2007 20:39 Titlul subiectului: Re: ben q siemens cf 61 |
|
|
| valica_goe a scris: | | am o nedumerire in ofertele de prezentare de pe net se spune despre acest telefon ca este " fara sim".... nu k spun , da vreau sa zic, nu prea am idee ce inseamna fapt asta... pot eventual sa il deblochez, bineinteles prin cablu, pt a-l folosi si pe vodafone sau nu o sa pot sa il folosesc decat in cosmote? astept raspuns . multumesc anticipat |
cum sa fie fara sim? unde ai citit ? _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|