GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Bun venit si la sectiunea harware!!!

Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Hardware
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
vinty
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12/Dec/2008

MesajTrimis: 14/12/2008 21:47    Titlul subiectului: Bun venit si la sectiunea harware!!! Raspunde cu citat (quote)

Iata ca pe forum exista si bucată de hardware.
Aceasta rubrica se adreseaza in deosebit pentru "mesteri" in ale electronicii de migala adica cei ce schimba componente defecte din telefoane.
Tin sa anunt ca va pot ajuta in diverse probleme, chiar daca nu aveti instrumente specializate va pot invata sa le confectionati.

IMPORTANT!!!

In cadrul acestei sectiuni nu trebuie ca noi ce stim mai mult decat altii sa ne dam "gascani" si sa radem de cei juniori ci trebuie sa-i ajutam cum ne-au ajutat si altii la randul lor. Chiar si eu daca am trebuință de un sfat vi-l pot cere fiindca nu m-am nascut invatat, poate stiti ceea ce eu nu stiu si invers. De aceea se numeste forum, sa ne ajutam.
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Acest subiect este inchis, nu se pot crea sau raspunde la mesaje    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Hardware Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum