GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

C261 - problema garantie - germanos

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
cosminB
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Noi/2006

MesajTrimis: 27/11/2006 20:33    Titlul subiectului: C261 - problema garantie - germanos Raspunde cu citat (quote)

Buna
Sunt nou pe forum
Sper ca am posta unde trebuie, daca nu rog un moderator sa mute topicul pe unde ar trebui.

In urma cu vreo 6 luni am cumparat motorola c261.
Intrebarea mea e: cat poate un telefon sa stea in service, eu stiu ca durata max e 10 zile lucratoare, adica 2 saptamani. Telefonul s-a defectat de 3 ori pana acuma si de fiecare data pt rescriere de soft Germanos imi tine telefonul 3 saptamani (telefonul e cumparat de la ei).

Stiu ca e un telefon slab, eu cand l-am cumparat nu m-am gandit ce probleme vor fi cu el.
Tot am cautat cablu de date ca sa-mi scriu eu soft-ul si sa nu-l mai duc la aia. Din pacate nu gasesc de vanzare cablu compatibi :(

Multumesc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

Data inscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: 27/11/2006 22:46    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu stiu ca durata maxima e de 10 zile dar poate ai mai numeroase detalii in certificatul de garantie sau ce docomente mai ai legate de garantie. Nu stiu la Motorola dar la Nokia dupa ce are 3 defectiuni ti-l schimba cu altul nou.Citeste si certificatul de garantie si vezi care sunt conditiile.

Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
cosminB
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Noi/2006

MesajTrimis: 28/11/2006 20:32    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, am citit si certificatul de garantie dar nu scrie nimic de genul acesta. Asa ar fi normal, sa scrie si genul asta de date.
Multumesc incodata.
Sus
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 28/11/2006 20:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu mai stiam ca daca telefonul sta in service mai mult de 10 zile lucratoare sunt obligati sa iti puna la dispozitie alt telefon pe care sa il folosesti in acest timp. oricum, baza e certificatul de garantie, daca in el nu se specifica lucruri de genul asta nu prea ai ce sa le faci, poate sa te duci cu protectia consumatorului peste ei
Sus
amailhik
Junior
Junior

Data inscrierii: 30/Ian/2007

MesajTrimis: 30/01/2007 16:01    Titlul subiectului: germanos sucks Raspunde cu citat (quote)

am avut si eu nereguli cu germanos tot cu un soft pt k 750i. mi l-au tinut 2 saptamani in service si nu mi-au dat tel de schimb. mai si faceau misto de mine :"sa speram ca de sarbatori il ai". pe site scrie ceva de genul ca iti dau telefon de schimb in limita stocului disponibil. inseamna ca e posibil sa aiba 2-3 telefoane si sa zica mru ca sunt date. ar trebui sa se duca cineva ciu opc-ul peste ei. nu stiam ca dureaza atat ca ma duceam.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum