GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Cabluri de date, dar care ????

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
machofx
Junior
Junior

Data inscrierii: 03/Feb/2007

MesajTrimis: 01/08/2007 22:10    Titlul subiectului: Cabluri de date, dar care ???? Raspunde cu citat (quote)

buna,am si eu o mica problema:

mi-a tot adus mulțimea telefoane la decodat si am constatat ca tot mai numeroase se decodeaza cu cablu de date(sau service), am tot citit topicuri si nush care e diferentza intre cele doua tipuri de cabluri.

In plus vreu sa-mi cumpar cateva cabluri,2,3 pt nokia(ca 42,ca 53, DKU5) vreau sa stiu de la voi care imi sunt mai utile, am citit ca cu Dejan's BB5 Unlocker mege doar DKU-5, daca il cumpar pe asta mai merita sa-mi cumpar si un DKU-2(sau 3) ?!?!?

pentru siemens ce cabluri imi recomandati?as vrea 2(maxim 3) cabluri cu care sa acopar o plaja cat mai mare de telefoane, la fel si pentru sony-ericsson !!

Inca ceva,la nokia stiu sigur ca merge deblocatul cu cablu de date simplu, dar la siemens is la sony-ericsson imi ajunge un simplu cablu de date !??!sau trebuie de service ???(e adevarat ca pot face unul de service dintr-unul de date?)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 03/08/2007 14:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

salut , pt nokia , pt softul lui dejan iti trebuie cablu original, cu astea chinezesti de pe piata nu o sa iti mearga, dar poti cumpara un dku2 si sa faci o schema de adaptare pe serial cu un max 232.
in general pt decodare cu programele astea free se folosesc doar 3-4 pini ai telefonului si anume: rx, tx, gnd si v+, poti gasi scheme ale diverselor mufe de telefoane [url]aici[/url]. pt sony ericsson nu sunt programe de decodat free, cel putin asa stiu eu. o sa revin cu amanunte
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum