GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

COSMOTE e cel mai bun de pe piata

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
randy88
Junior
Junior

Data inscrierii: 18/Mai/2009

MesajTrimis: 19/05/2009 15:17    Titlul subiectului: COSMOTE e cel mai bun de pe piata Raspunde cu citat (quote)

cosmote in ultima vreme a devansat celelalte companii de telefonie mobilaa exista statistici clare . In plus sunt client cosmte de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de ofertele lor tarife si servicii Smile :-) . E clar in Romania sau dus vremile vodafone si ma bucur enorm :lol: sunt antivodafone siau batut joc de multii abonati am numeroase cunostinte care au avut complicații . Asa ca va sfatuiesc pe toti sa utilizati COSMOTE
:closedeyes:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
ASK
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Mai/2009

MesajTrimis: 27/05/2009 17:39    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

M-as baga si io pe COSMOTE dar nu sunt sigur. Unii zic mai ales pe forumul asta ca sunt mega serviciile oferite de ei insa io am auzit de la multi prieteni ca reteaua COSMOTE i-a furat cu numeroase si la tarife si ca nu le dadea cate mesaje sau minute... Ce-mi recomandati?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SASSU
Moderator
Moderator
SASSU

Data inscrierii: 15/Sep/2007

MesajTrimis: 28/05/2009 20:47    Titlul subiectului: Re: COSMOTE e cel mai bun de pe piata Raspunde cu citat (quote)

randy88 a scris:
cosmote in ultima vreme a devansat celelalte companii de telefonie mobilaa exista statistici clare . In plus sunt client cosmte de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de ofertele lor tarife si servicii Smile :-) . E clar in Romania sau dus vremile vodafone si ma bucur enorm :lol: sunt antivodafone siau batut joc de multii abonati am numeroase cunostinte care au avut complicații . Asa ca va sfatuiesc pe toti sa utilizati COSMOTE

Daca nu stii nare rost sa te bagi in discutii Cosmote fura la greu este ceea mai proasta retea de la romtelecom care este numai la noi in tara dincolo intreaba pe cineva de cosmote ca nu stie nimica nu este o companie mare ca orange,vodafone asa ca lasate de cosmote ca este cel mai prost operator de pe piata romana.
mareteresibun
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Aug/2009

MesajTrimis: 09/08/2009 12:15    Titlul subiectului: sal Raspunde cu citat (quote)

si eu sunt tot pe vodafone si nu ca nu asi fi multumit de oferta lor dat mi se pare mult mai buna oferta de la cosmote, plus ca in vodafone au schimbat oferta cu 1,25 euro la 150 minute primite din orice retea cu 1 euro la 100 minute primite din afara retelei. M-au dezamagit cu aceasta schimbare si cred ca o sa imi iau si cosmote si sa merg cu amandoua in paralel o perioada dupa care sa renunt la vodafone.
Sus
karmeniuliana
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Sep/2012

MesajTrimis: 22/09/2012 17:37    Titlul subiectului: Re: COSMOTE e cel mai bun de pe piata Raspunde cu citat (quote)

SASSU a scris:
randy88 a scris:
cosmote in ultima vreme a devansat celelalte companii de telefonie mobilaa exista statistici clare . In plus sunt client cosmte de vreo 3 ani si sunt foarte multumit de ofertele lor tarife si servicii Smile :-) . E clar in Romania sau dus vremile vodafone si ma bucur enorm :lol: sunt antivodafone siau batut joc de multii abonati am multe cunostinte care au avut nereguli . Asa ca va sfatuiesc pe toti sa utilizati COSMOTE

Daca nu stii nare rost sa te bagi in discutii Cosmote fura la greu este ceea mai proasta retea de la romtelecom care este numai la noi in tara dincolo intreaba pe cineva de cosmote ca nu stie nimica nu este o companie mare ca orange,vodafone asa ca lasate de cosmote ca este cel mai prost operator de pe piata romana.

nue companie maredar eu am fost foarte multumita...important e saisifaca treabanu??si inplusau ofertemultmai bune decat competitia
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum