GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Cum Stam Cu Semnalul Cosmote ?

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
schnell
Junior
Junior
schnell

Data inscrierii: 23/Dec/2006

MesajTrimis: 31/12/2006 14:41    Titlul subiectului: Cum Stam Cu Semnalul Cosmote ? Raspunde cu citat (quote)

Va adresez aceasta intrebare ,'Cum Stam Cu Semnalul Cosmote ?' , pentru a realiza daca investitiile facute de Cosmote in 2006 au avut ca efect acoperirea aproape in totalitate a tarii.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

Data inscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: 01/01/2007 12:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eu am vazut k e bun semnalul,acum conteaza pe unde esti exact.Sunt zone pe care nici un operator nu le acopera.Pentru o harta a zonelor unde are cosmote semnal,da un click aici http://www.cosmote.ro/ro/html/cosmote_romania_coverage_map_ro.html
PopeYe
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Dec/2006

MesajTrimis: 16/01/2007 09:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

are complicații semnalul la cosmote.. de exemplu in tg-jiu la parterul unui bloc nu prea ai semnal sau in localuri.. cam nasol o bila neagra ptr asta
Sus
luckystar
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Ian/2007

MesajTrimis: 26/01/2007 18:30    Titlul subiectului: seara e cam nasol Raspunde cu citat (quote)

hmm..., semnalul la cosmote e bun in general... numai ca seara nu prea reusesti sa vb.. se intrerupe.. ba nu poti apela... in rest e ok:D
Sus
silviutzu
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: 02/02/2007 12:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sal, lucrez la Cosmote, nu vreau sa ii laud, dar va pot spune sincer ca multi clienti au venit sa se foloseasca de serviciile acestei retele in dauna orange sau vodafone. multi au zis ca au fost dezamagiti, altii ziceau ca nu au avut semnal klumea cu orange, dar au cu cartelele cosmote, altii chiar ca au fost jecmaniti la drumul mare, adik se trezeau cu zeci de dolari in plus la factura. nu stiu întocmai cat de bine se comporta cei de cosmote cu clientii, dar adevarul e ca se inmultesc utilizatorii pe zi ce trece. :-)
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

MesajTrimis: 02/02/2007 12:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

am observat si eu lucrul asta ;-) am in cartier un dealer cosmote si tot momentul sunt 2-3 inauntru :-)
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

Data inscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: 02/02/2007 13:21    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

silviutzu a scris:
sal, lucrez la Cosmote, nu vreau sa ii laud, dar va pot spune sincer ca multi clienti au venit sa se foloseasca de serviciile acestei retele in dauna orange sau vodafone. multi au zis ca au fost dezamagiti, altii ziceau ca nu au avut semnal klumea cu orange, dar au cu cartelele cosmote, altii chiar ca au fost jecmaniti la drumul mare, adik se trezeau cu zeci de dolari in plus la factura. nu stiu exact cat de bine se comporta cei de cosmote cu clientii, dar adevarul e ca se inmultesc utilizatorii pe zi ce trece. :-)

Din pacate si eu sunt unul dintre cei furati de Orange :weep: , numai ca aici inca nu este semnal la Cosmote

Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
silviutzu
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Feb/2007

MesajTrimis: 04/02/2007 11:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

e pe vine atunci...o sa ajunga si acolo....poti chiar sa faci ceva in privinta asta....nu stiu exact cat de mult ajuta, dar daca mergi la un dealer si faci o cerere in care specifici zona unde stai, i-ar putea ajuta pe cei de la bucuresti sa stie întocmai unde nu este semnal si poate or sa puna si pe acolo un releu, cine stie....
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

MesajTrimis: 04/02/2007 11:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

silviutzu a scris:
e pe vine atunci...o sa ajunga si acolo....poti chiar sa faci ceva in privinta asta....nu stiu exact cat de mult ajuta, dar daca mergi la un dealer si faci o cerere in care specifici zona unde stai, i-ar putea ajuta pe cei de la bucuresti sa stie întocmai unde nu este semnal si poate or sa puna si pe acolo un releu, cine stie....

Ar necesită sa stie ei unde e semnal si unde nu.E in interesul lor sa faca pasi pt dezvolatre.

Sus
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

MesajTrimis: 09/02/2007 14:56    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sunt de acord GsmWorld...firmele trebuie sa-si mareasca acoperirea fara sa le anunte utilizatorii,e o obligatie.E f nasol sa te duci in anumite zone ale tarii in care nu ai semnal...
parerea mea :-D
alexis
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Oct/2007

MesajTrimis: 01/10/2007 20:17    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Un nokia 5110/900mhz, functioneaza orange si vodafone, accepta sim cosmote dar nu are semnal. Cu nokia 6070 si alte aparate modele mai noi am semnal cu acelasi sim. Ce se intamla?

Ultima modificare efectuata de catre alexis la 16/10/2007 22:52, modificat de 1 data in total
Sus
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

MesajTrimis: 15/10/2007 21:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu inteleg ceva.Au pus antene in zona unde locuiesc eu de 2 luni si inca nu le-au dat drumul.Oare ce le mai lipseste....? :whistle:

Sus
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 15/10/2007 22:12    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

si la mine s-a intamplat la fel cu cei de la orange. probabil au trebuință de ceva aprobari si alte chestii de astea .....
Sus
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

MesajTrimis: 16/10/2007 21:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Probabil.Sper sa le obtina cat mai rapid :-)

Sus
doryx
Junior
Junior

Data inscrierii: 11/Sep/2008

MesajTrimis: 11/09/2008 13:35    Titlul subiectului: Semnalul Raspunde cu citat (quote)

Cosmote este foarte convenabil dar reteaua e praf. :-O
Sus
leinadctza
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Ian/2008

MesajTrimis: 14/09/2008 17:59    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu nu pot sa spun ca intr-o localitate aflata la 10 km de litoral, am renuntat la vodafone pt ca semnalul era f slab, de numeroase ori se pierdea. si atunci am trecut pe cosmote.
Sus
Ralu2008
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: 17/09/2008 16:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt cumplit de multumita de semnal.in sfarsit o retea care prinde semnal peste tot te-ai afla :D cu orange-ul si vodafonul am tot avut probleme
Sus
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 24/09/2008 22:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

eeee... eu am semnal peste tot la orange ... la cosmote cam slabut
Sus
vinty
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12/Dec/2008

MesajTrimis: 13/12/2008 13:38    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu am semnal mai bun cu cosmote dar depinde si de tipul telefonului.

si de ce zic unii ca nu prea e semnal pe cosmote?

iata raspunsul:
energia, este proportionala cu frecventa de transport de aceea aceeasi potență ce se transporta la 900 MHz este dubla la 1,8 GHz si de aceea tehnicienii de la cosmote reduc puterea semnalulu din aceasta cauza sa fie egala cu ce transmisa pe 900 MHz. Insa se stie cu cat frecventa este mai mare cu atat pericolul expunerii la radiatii este mai mare.

si tottul depinde de formula:

P=U*I*cos fi ( puterea in curent alternativ ce depinde de tensiune, curent si cosinusul fazei curentului)

sper ca am lamurit treaba cu: " am semnal slab pe cosmo"
d0npadrin0
Junior
Junior

Data inscrierii: 03/Ian/2009

MesajTrimis: 04/01/2009 19:14    Titlul subiectului: Semnalul Cosmote Raspunde cu citat (quote)

La Dragasani semnalul retelei de telefonie Cosmote este foarte bun.
vinty
Moderator
Moderator

Data inscrierii: 12/Dec/2008

MesajTrimis: 04/01/2009 20:24    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

ma bucur ca ai semnal bun, e ceva natural acolo la voi in camp deschis.

si eu undeva in muntii mehedintului am semnal bunicel comparativ cu orange si vodafone unde lipseste semnal.

se pare ca baietii de la Cosmote vor sa le ia fatza la toti din toate punctele de vedere.
cristiang
Junior
Junior

Data inscrierii: 05/Apr/2007

MesajTrimis: 12/01/2009 13:22    Titlul subiectului: retea Cosmote Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt foarte multumit de semnalul la Cosmote, oriunde am fost nu prea au fost probleme. Asta-vara am fost la munte si am avut semnal chiar si pe creasta (bine ...nu chiar peste tot dar a fost semnal).
La ei e o alta problema, cea cu reteaua ocupata (ceva de genul vodafone cind era nebunia cu centul in week-end)
Sus
Mihai1984
Junior
Junior

Data inscrierii: 14/Ian/2009

MesajTrimis: 14/01/2009 11:11    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Da, asta e o problema. Ar necesită sa faca ceva. De numeroase ori e reteaua ocupata. Asta inseamna ca au mai multi abonati decat suporta serveru.
Sus
miu
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Iun/2009

MesajTrimis: 06/06/2009 11:20    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

toate retelele romane au mai multi utilizatori decat suporta servarele, despre orage stiu ca au cam de 5-6 ori mai multi utilizatori...pana acum cosmoteul a reusit sa se extinda el mai rapid si cu speranta ca o sa continue sa se extinda, o sa ajunga sa fie cel mai bun dupa piata...in romania cel putin
Sus
mareteresibun
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Aug/2009

MesajTrimis: 09/08/2009 12:00    Titlul subiectului: sal Raspunde cu citat (quote)

la inceput stiu ca erau probleme serioase cu semnalul in cosmote , motiv pentru care m-am ferit sa imi iau cosmote. Acum din cate stiu nu mai unt probleme asa de mari cu acoperirea nationala. Desigur mai sunt mici exceptii dar cu siguranta nici-o retea de telefonie din Romania nu acopera chiar intreg teritoriu.
Sus
claudiu_a
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Iul/2010

MesajTrimis: 13/07/2010 23:42    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

de multe ori cand sun pe cineva in da "user busy", iar persoana respectiva nu imi inchide ci e de la retea...
Sus
Claudiu90
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Oct/2010

MesajTrimis: 20/10/2010 11:26    Titlul subiectului: Re: Semnalul Raspunde cu citat (quote)

claudiu_a a scris:
de numeroase ori cand sun pe cineva in da "user busy", iar persoana respectiva nu imi inchide ci e de la retea...

asta asa este inca mai face chesti asta :-D

dar totusi :-) sa imbunatatit semnificativ dar chiar si asa sunt zone parter -1 cluburi in care nu exista semnal calumea nici acum :weep: iar pe orange sau vodafone este
Sus
CiuFFy
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Iul/2011

MesajTrimis: 22/07/2011 22:14    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sunt client cosmote de 3 ani, n-am avut niciodata neplaceri din cauza semnalului, mi se pare cea mai buna retea din toate punctele de vedere :-)
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum