| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
dragosgood Junior

Data inscrierii: 22/Noi/2008 Mesaje: 1 Localitate: Buc
|
Trimis: 22/11/2008 11:08 Titlul subiectului: Decodari sony Ericsson k310i |
|
|
| vreau si eu sa imi decodez in toate retelele!! IM-35331501-942015-2 !! vreau si eu un rsp la id dragosgood te rog mult de tot !!! ms ! |
|
| Sus |
|
 |
Nicu_kill_u Junior

Data inscrierii: 29/Noi/2008 Mesaje: 10 Localitate: Iasi
|
Trimis: 30/11/2008 09:36 Titlul subiectului: sal si tie |
|
|
nu te`ai uitat pe lista de telefoane asa cum cer adminii. deci nu vei primi nici macar raspuns afirmativ sau negativ...imi pare rau pt tine.. pa pa _________________ Respecta si vei fi respectat. Tot din ceea ce faci are legatura cu tine si cu urmasii tai. No condoms no sex. Make love ! |
|
| Sus |
|
 |
aswin Vizitator
|
Trimis: 24/09/2013 08:28 Titlul subiectului: Re: Decodari sony Ericsson k310i |
|
|
| dragosgood a scris: | | vreau si eu sa imi decodez in toate retelele!! IM-35331501-942015-2 !! vreau si eu un rsp la id dragosgood te rog mult de tot !!! ms ! |
HI puteți debloca cu ușurință dvs. Sony Ericsson K310i mobil de blocare a rețelei folosind codul .. Puteți achiziționa codul de site-uri, cum ar fi [url=http://www.onlinegsmunlock.com/sony-ericsson-k310i/rs16wp9/]Onlinegsmunlock.com[/url] aici se face cod de deblocare pentru toate modelele de telefonie mobilă la costuri încredere .. să verificați mai întâi că, chiar dacă acestea sunt de redare codul pentru țara și rețeaua furnizorului de .. Dacă da, atunci să plătească pentru ea și de a debloca telefonul .... |
|
| Sus |
|
 |
|