| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
gigione Junior

Data inscrierii: 01/Oct/2008 Mesaje: 5 Localitate: OLT
|
Trimis: 02/10/2008 14:44 Titlul subiectului: Furt recunoscut de ORANGE |
|
|
De sarbatori am trimis la toate ființele din agenda mesaje. Cand am primit factura,fiecare frecție trimis era facturat de doua ori(ulterior am aflat ca reteaua chiar trimisese dublat fiecare mesaj).Am sunat la relatii clienti ,am explicat si nu am vrut sa platesc factura.Mi-au inchis nr. si cand i-am amenintat cu protectia consumatorului, au recunoscut greseala si au si remediat-o.
Pe acelasi nr. ORANGE am pe fiica mea la nr. favorite.Inainte sa se emita factura,pe 14 ale lunii-imi raman cam 2-300 de minute.Apelez de la mine numarul fetei si las telefoanele UNUL LANGA ALTUL timp de 100-150 de minute.Contoarul de pe telefonul meu LG arata 145 minute de cand a inceput convorbirea iar Nokia copilului-137 minute de convorbire.UNDE DISPAR 8 MINUTE DE CONVORBIRE pe carele PLATESC??
La 100 de minute primite fiica mea primeste un bonus dar minutele lipsa nu apar.Am sunat la ORANGE si mi s-a spus ca e diferenta de ceas intern al telefoanelor.
DRAKU CREDE !
HOTI PE FATA. _________________ Numai bine si rau la nimeni!!! |
|
| Sus |
|
 |
maryus_ary Junior

Data inscrierii: 09/Aug/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: 29/01/2009 22:52 Titlul subiectului: |
|
|
| tu noroc ca ai observat da marea majoritate nu observa si platesc degeaba numeroase ..... |
|
| Sus |
|
 |
Pitar Junior

Data inscrierii: 07/Mar/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: 07/03/2009 15:42 Titlul subiectului: |
|
|
asa e..  _________________ [url=http://www.programare.org/weblog_entry.php?e=603]Page.ClientScript.RegisterStartupScript[/url] - cum se executa un cod client side din server side. |
|
| Sus |
|
 |
andyverson Junior

Data inscrierii: 11/Iul/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: 11/07/2009 16:54 Titlul subiectului: |
|
|
am vazut aceasi dificultăți si la alta retea ..mai exact la vodafone.. pe abonamentul mamei mele..
toti vor sa fure ..:| |
|
| Sus |
|
 |
Stin Junior

Data inscrierii: 23/Iul/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: 23/07/2009 16:02 Titlul subiectului: |
|
|
| aproape toate operatorii de telefonie fura intr-un mod sau altul |
|
| Sus |
|
 |
DorutzuTM91 Junior

Data inscrierii: 23/Aug/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: 24/08/2009 23:53 Titlul subiectului: |
|
|
| frate din pacate toata societatea fura fie ca e orange, cosmote, vodafone, romtelecom....muncitor de rand...toata omenirea fura cand vede ca se poate...trist dar adevarat:( |
|
| Sus |
|
 |
scotty Junior

Data inscrierii: 09/Iul/2010 Mesaje: 18
|
Trimis: 09/07/2010 14:29 Titlul subiectului: |
|
|
din pacate se intampla lucruri de acest gen
si nu numai la abonament..
la un prieten de`al meu iau luat vreo 9 euro de pe cartela..
degeaba a sunat la SC ca nu a reusit sa rezolve multe.. creditul nu i l`au dat inapoi..ci iau dat despagubire cateva minute si parca mesaje in retea.. dupa ce a facut un scandal gigant cu ei. |
|
| Sus |
|
 |
Claudiu90 Junior

Data inscrierii: 20/Oct/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: 20/10/2010 11:44 Titlul subiectului: |
|
|
mai la toate abonamentele se intampla chestia asta daca nu stai sa verifici...dar in fine nu numai la noi se intampla :D
trebuie doar sa verifici si sa ii iei tare cand se intampla asa  |
|
| Sus |
|
 |
|