GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

MA POTE AJUTA CINEVA

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
DENYEL
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Iul/2008

MesajTrimis: 27/07/2008 10:47    Titlul subiectului: MA POTE AJUTA CINEVA Raspunde cu citat (quote)

SE POATE AFLA PUK UNEI CARTELE DE COSMOTE DACA NU MAI STIU NR DE TEL AM DOAR SERIA CARTELEI:8940030907723288071 AM MARE TREBUINță SA IMI IAU NUMERELE DE PE IA URGENT :-( VA MULTUMESC
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 28/07/2008 09:33    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

incearca la relatii cu clientii. 1234
Sus
ferarifan
Junior
Junior

Data inscrierii: 14/Dec/2007

MesajTrimis: 10/08/2010 07:11    Titlul subiectului: ajutor Raspunde cu citat (quote)

Se poate afla numarul de telefon al unei cartele cosmote aflate in perioada de gratie? mentionez ca am codul puk si ca din greseala am sters numarul din agenda altui telefon. Nu pot apela neavand credit pe ea si nu pot reincarca nestiind numarul.
Sus
CiuFFy
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Iul/2011

MesajTrimis: 22/07/2011 22:41    Titlul subiectului: Re: ajutor Raspunde cu citat (quote)

ferarifan a scris:
Se poate afla numarul de telefon al unei cartele cosmote aflate in perioada de gratie? mentionez ca am codul puk si ca din greseala am sters numarul din agenda altui telefon. Nu pot apela neavand credit pe ea si nu pot reincarca nestiind numarul.

Din punctul meu de vedere, da!...se poate afla. Recomandarea mea este sa mergi la unul din magazinele internity si sa le spui problema prezentata
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum