GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

nokia 7110

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ogarul
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Sep/2008

MesajTrimis: 07/09/2008 14:32    Titlul subiectului: nokia 7110 Raspunde cu citat (quote)

am un 7110 ramas dela fiul meu care nu mai este.telefonul folosea o cartela vodafone pe abonament pe care l-am anulat si acum bag in tel o cartela cosmote si dupa ce introduc codul PIN imi cere un cod de siguranta.de fapt acelas lucru se intampla si cu o alta cartela vodafone dar preplatita.exista vreo modalitate de a afla nr de siguranta sau debloca acest telefon?va multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 07/09/2008 16:20    Titlul subiectului: Re: nokia 7110 Raspunde cu citat (quote)

ogarul a scris:
am un 7110 ramas dela fiul meu care nu mai este.telefonul folosea o cartela vodafone pe abonament pe care l-am anulat si acum bag in tel o cartela cosmote si dupa ce introduc codul PIN imi cere un cod de siguranta.de fapt acelas lucru se intampla si cu o alta cartela vodafone dar preplatita.exista vreo modalitate de a afla nr de siguranta sau debloca acest telefon?va multumesc

incearca aici http://nfader.z-host.ru/
introduci imei-ul, bifezi casuta de mai jos si dai Generate.
vei obtine un cod de siguranta pe care il poti folosi . daca nu merge acest cod trebuie sa mergi la un service gsm
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ogarul
Junior
Junior

Data inscrierii: 07/Sep/2008

MesajTrimis: 07/09/2008 20:40    Titlul subiectului: 7110 Raspunde cu citat (quote)

iti multumesc f mult ,a mers.(tot cosmin se numea si fiul meu)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum