GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

nokia n 73 Me

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
flo
Junior
Junior

Data inscrierii: 28/Dec/2007

MesajTrimis: 26/07/2008 12:14    Titlul subiectului: nokia n 73 Me Raspunde cu citat (quote)

am cumparat in luna mai un tel nokia N73 pe cutie scrie ca e music edition, de unde as putea fi sigur de acest fapt pe ca multe aplicatii din carte nu le gasesc in tel, e versiunea 4 de N73, insa pb cea mare este ca apropae la orice functie da semne de parca sar restarta, am inteles ce exista ceva softuri pt el uni spun ca ar necesită instalat ceva program pe el,iar dak nu e music edition mati putea ajuta sa la fac ME , poate ma putati ajuta si pe mine, ms mult !
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 28/07/2008 09:28    Titlul subiectului: Re: nokia n 73 Me Raspunde cu citat (quote)

flo a scris:
am cumparat in luna mai un tel nokia N73 pe cutie scrie ca e music edition, de unde as putea fi sigur de acest fapt pe ca numeroase aplicatii din carte nu le gasesc in tel, e versiunea 4 de N73, insa pb cea mare este ca apropae la absolut orice functie da semne de parca sar restarta, am inteles ce exista ceva softuri pt el uni spun ca ar necesită instalat ceva program pe el,iar dak nu e music edition mati putea ajuta sa la fac ME , poate ma putati ajuta si pe mine, ms mult !

citeste aici si zi-mi ce nelamuriri ai ...
http://gsm-cdma.myforum.ro/n73-vt944.html?highlight=update
http://gsm-cdma.myforum.ro/update-de-firmware-la-telefoanele-bb5-vt91.html?highlight=update
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iceman2k7
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Mar/2009

MesajTrimis: 08/03/2009 23:00    Titlul subiectului: Nokia n73 music edition Raspunde cu citat (quote)

salut.pai poti sa`ti dai seama uitandu`te la el.music edition este de obicei închis la culoare iar butonul din fracțiune dreapta are o nota muzicala pe el.poti sa schimbi nokia n73 normal in music edition si invers.tot ce iti trebuie este Nemesis Service Suite (NSS) si Nokia Software Updater.Procedezi astfel : dai jos NSS (www.icemanhack.es/downloads/NSS103814.rar) apoi Nokia Software Updater de pe pagina de la Nokia : http://europe.nokia.com/softwareupdate .Ca sa modifici n73 ME in versiunea normala ai nevoie de un product code de music edition.intri in NSS si dai click pe “Scan for new device”,apoi click pe Phone info,apoi click pe “Scan”.Apoi bifezi “Enable” si bagi noul product code in casuta si dai "Write".de obicei dureaza extraordinar de putin.poti sa inchizi NSS si intri iar sa vezi daca s`a schimbat codul.acum poti intra in nokia software updater si dai sa gaseasca soft nou pentru telefon.dak gaseste dai bifezi casuta corespunzatoare si astepti pana termina.nu te speria daca scrie jos langa ceas ca s`a deconectat telefonul sau nu raspunde pentru o perioada mai lunga de timp.ai rabdare pana termina tot.cam asta ar fi.ah da si sa nu uit niste product code`uri pt Nokia n73 ME :
N73 RM-133 EURO Music Edition

0537289 Euro 1

N73 RM-133 APAC Music Edition

0539343 -> APAC 1 -> Chinese, English
0539346 -> Philippines -> English, Indonesia, Malaysia, Philipino
0539349 -> Australia/New Zealand -> English, Indonesia, Malaysia, Philipino
0539352 -> Indonesia -> English, Indonesia, Malaysia, Philipino
0539354 -> India/Vietnam -> English, Indonesia, Malaysia, Philipino
0539351 -> Thailand -> English, Thai

iti recomand sa folosesti astea de Euro fiindcă softul este mai actualizat pt versiunile Euro.
daca nu te descurci da`mi un pm.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum