| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Credeti ca va avea scucces Digi Mobil? |
| 100% |
|
45% |
[ 19 ] |
| Poate... |
|
33% |
[ 14 ] |
| Nicio sansa |
|
21% |
[ 9 ] |
|
| Voturi totale : 42 |
|
| Autor |
Mesaj |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 28/12/2007 13:14 Titlul subiectului: NOU Digi Mobil |
|
|
RCS & RDS a lansat DigiMobil
Lansat in premiera pentru abonatii RCS & RDS din Oradea, serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G - este disponibil, din luna noiembrie, si pentru abonatii la serviciile de cablu, internet si telefonie fixa din Timisoara, Craiova, Iasi, Pitesti, Targu Mures, Bacau si Bucuresti.
DigiMobil completeaza portofoliul serviciilor de telefonie oferite de companie (RDS.Tel, noua telefonie nationala lansata in 2004) si se pozitioneaza ca fiind noua telefonie mobila, la pret de telefonie fixa. Serviciul de generatia a 3a pune la dispozitia utilizatorilor o oferta cu totul speciala pentru un serviciu de telefonie mobila, prezentand o serie de facilitati printre care:
abonament GRATUIT
un telefon mobil GRATUIT, oferit in custodie pe toata durata contractului
cartela SIM preactivata
pana la 1200 de minute lunare GRATUITE
tarife foarte avantajoase, identice cu cele pentru serviciul de telefonie fixa
Serviciul DigiMobil - noua telefonie mobila 3G se adreseaza in întâia faza abonatilor RCS & RDS, care utilizeaza unul din pachetele de servicii televiziune prin cablu + telefonie, acces internet + telefonie si abonatilor la serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Este noul serviciu de telefonie mobila de generatia a 3a, care ofera clientilor sai probabilitatea sa vorbeasca la telefonul mobil la tarife de telefonie fixa, devenind astfel accesibil pentru publicul larg.
"DigiMobil este primul serviciu de telefonie mobila fara abonament, care ofera abonatilor mobilitatea si confortul de care acestia au nevoie, beneficiind in acelasi timp de tarife speciale, ca si cele oferite prin serviciul de telefonie fixa RDS.Tel. Prin DigiMobil aducem in casele abonatilor un serviciu de ultima generatie, care acopera nevoile de comunicare ale consumatorului de astazi, precum si ale intregii familii", a adaugat Alexandru Oprea, Director General RCS & RDS.
Minutele incluse in abonamentele lunare pot fi folosite de catre client atat de pe telefonul fix, cat si de pe cel mobil, fara a plati un abonament suplimentar.
Pentru inceput DigiMobil ofera servicii de voce, urmand ca in viitorul apropiat sa fie disponibile si serviciile de Internet, date si apeluri video specifice tehnologiei 3G.
RCS & RDS ofera gama completa de servicii de telecomunicatii pentru utilizatorii rezidentiali si companii, avand o experienta de peste 10 ani la indice national si international in domeniu. Compania deserveste in prezent peste 1 milion de clienti la telefonia fixa, 500.000 de abonati la Internet, peste 1,2 milioane de clienti la serviciile de televiziune prin cablu si peste 600.000 la serviciile de televiziune prin satelit in Romania.
Sursa: http://www.rcs-rds.ro/newsletter/2007.12/art-01.html _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
spartacus57 Junior

Data inscrierii: 10/Feb/2008 Mesaje: 3
|
Trimis: 10/02/2008 20:01 Titlul subiectului: se decodeaza DIGIMOBIL? |
|
|
| Apropo de DIGIMOBIL, aceste telefoane (Huawei U120S) se pot decoda pe baza de coduri ar fi mega acest lucru. |
|
| Sus |
|
 |
razvan Moderator

Data inscrierii: 30/Mai/2007 Mesaje: 499 Localitate: Europa
|
Trimis: 11/02/2008 12:42 Titlul subiectului: Re: se decodeaza DIGIMOBIL? |
|
|
| spartacus57 a scris: | | Apropo de DIGIMOBIL, aceste telefoane (Huawei U120S) se pot decoda pe baza de coduri ar fi mega acest lucru. |
nu se pot decoda pe baza de coduri |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 25/02/2008 22:57 Titlul subiectului: |
|
|
Chestionarul e la 50% si 50%.Interesant..... _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 1599 Localitate: Bucuresti,romania,europa
|
Trimis: 26/02/2008 13:59 Titlul subiectului: |
|
|
acum e 46% la 53 %  _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
pufuletz Junior

Data inscrierii: 26/Feb/2008 Mesaje: 12
|
Trimis: 03/03/2008 15:42 Titlul subiectului: |
|
|
| Am si eu un Huawei U1220S si a suferit un accident!!!nu mai poate fi folosit sunb nici o forma!!am incercat sa bag cartela in mai numeroase telefoane decodate si nu intra in retea...!aveti cumva idee care e problema?sau in ce alte eșantioane de telefoane merge?in afara de cele date de la rds? |
|
| Sus |
|
 |
cosmind Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 1258 Localitate: Tg-Jiu
|
Trimis: 12/03/2008 14:06 Titlul subiectului: |
|
|
| pufuletz a scris: | | Am si eu un Huawei U1220S si a suferit un accident!!!nu mai poate fi folosit sunb nici o forma!!am incercat sa bag cartela in mai numeroase telefoane decodate si nu intra in retea...!aveti cumva idee care e problema?sau in ce alte modele de telefoane merge?in afara de cele date de la rds? |
in telefoanele 3G ai incercat ... |
|
| Sus |
|
 |
Tinam Junior 2

Data inscrierii: 13/Aug/2007 Mesaje: 26
|
Trimis: 10/05/2008 12:43 Titlul subiectului: |
|
|
codul de siguranta pt prototipul asta de telefon se poate oare? ( huawei) _________________ Spera mereu, dar spera mai ales atunci cand ai pierdut si ultima speranta.... |
|
| Sus |
|
 |
alpinism Junior

Data inscrierii: 11/Sep/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 12/09/2008 17:18 Titlul subiectului: |
|
|
sa revenim la subiect....
va avea succes de ce:
este moka
ai minutele de la fix
ai internet+telefonie gratuit
nu mai stiu altele
Defecte:
TREBUIE SAL INAPOIEZI LA SF CONTRACTULUI RDS_RCS
Daca il pierzi sau il strici il platesti (PLATESTI 100Euro)
Nai retea in zone montane (am fost la munte si miam luat digi-mobilu cu mine dar nu aveam semnal :(()
Dupa ce tia dat un telefon mobil Digi nu mai ai minute in retele-le mobgile(orange,cosmote,conex)
Te taxeaza mult la sunat! |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 13/09/2008 08:35 Titlul subiectului: |
|
|
Sa speram ca vor sta mai bine si la capitolul retea si la ofertele de minute. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
|
| Sus |
|
 |
leinadctza Junior

Data inscrierii: 06/Ian/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: 14/09/2008 18:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Telefon relativ bun, tarife ok, dar acoperire.....slab de tot. Ies din constanta, semnal am pana la eforie. in selgros nu are semnal.... |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 14/09/2008 21:03 Titlul subiectului: |
|
|
| leinadctza a scris: | | Telefon relativ bun, tarife ok, dar acoperire.....slab de tot. Ies din constanta, semnal am pana la eforie. in selgros nu are semnal.... |
Sa nu uitam ca sunt la inceput si au semnal doar 3G.Se extind un pic mai greu dar.....sigur  _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
|
| Sus |
|
 |
ramses Junior

Data inscrierii: 10/Dec/2008 Mesaje: 7
|
Trimis: 10/12/2008 18:13 Titlul subiectului: |
|
|
| eu inca nu ma incred in ei...stau cam prost la capitolul semnal...sunt din centrul clujului si am semnal numai pe balcon la bucatarie dar totusi au o oferta irezistibila |
|
| Sus |
|
 |
jR. Junior

Data inscrierii: 08/Feb/2009 Mesaje: 10
|
Trimis: 08/02/2009 18:34 Titlul subiectului: |
|
|
| La faza cu decodatul . Am bagat cartela de la digi intr-un nokia , nu stiu prototipul scz si a mers . Singurul telefon in care am reusit , o sa aflu șablonul si o sa revin cu un edit . |
|
| Sus |
|
 |
hooligan Junior

Data inscrierii: 12/Feb/2009 Mesaje: 1 Localitate: galati
|
Trimis: 12/02/2009 19:38 Titlul subiectului: |
|
|
| jR. a scris: | | La faza cu decodatul . Am bagat cartela de la digi intr-un nokia , nu stiu exemplarul scz si a mers . Singurul telefon in care am reusit , o sa aflu șablonul si o sa revin cu un edit . |
o sa-ti mearga in indiferent ce telefon care conține de tehnologia 3G |
|
| Sus |
|
 |
ASK Junior

Data inscrierii: 27/Mai/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: 27/05/2009 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
Good to know asta cu absolut orice telefon 3G, io sincer sa fiu n-am fol niciodata digi telu de cand il am e prafuit descarcat printrun sertar  |
|
| Sus |
|
 |
blondu24 Junior

Data inscrierii: 14/Aug/2012 Mesaje: 5
|
Trimis: 14/08/2012 22:27 Titlul subiectului: |
|
|
| .. |
|