|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
Aurelia Junior

Data inscrierii: 31/Dec/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: 12/01/2008 19:22 Titlul subiectului: o intrebare legata de N93 |
|
|
Am cumparat cadou partenerului meu un Nokia N93. La mana a doua, dar super bun, functionabil. Problema este ca l-a scapat, se pare, din mana si nu s-a facut bucati, dar clapita atarna de restul telefonului, doar firelw o mai tin un pic in loc. Telefonul este functionabil in schimb, parca totusi nu întocmai in acelasi fel, dar cu ajutorul castilor se poate purta o conversatie. Este oare posibil sa se poata repare. Din pacate nu ma prea pricep la asa ceva. Am inteles ca nu se poate repara insa, cum ca carcasa fiind sparta, nu se poate schimba. Ar fi totusi o posibilitate de a repara telefonul?
O sa incerc sa revin cu o poza pentru a putea ilustra mult mai bine starea telefonului. |
|
| Sus |
|
 |
cosmind Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 1258 Localitate: Tg-Jiu
|
Trimis: 13/01/2008 18:26 Titlul subiectului: Re: o intrebare legata de N93 |
|
|
| Aurelia a scris: | Am cumparat cadou prietenului meu un Nokia N93. La mana a doua, dar super bun, functionabil. Problema este ca l-a scapat, se pare, din mana si nu s-a facut bucati, dar clapita atarna de restul telefonului, doar firelw o mai tin un pic in loc. Telefonul este functionabil in schimb, parca totusi nu exact in acelasi fel, dar cu susținerea castilor se poate purta o conversatie. Este oare posibil sa se poata repare. Din pacate nu ma prea pricep la asa ceva. Am inteles ca nu se poate repara insa, cum ca carcasa fiind sparta, nu se poate schimba. Ar fi totusi o posibilitate de a repara telefonul?
O sa incerc sa revin cu o poza pentru a putea ilustra mult mai bine starea telefonului. |
se poate repara. gasesti carcasa pe www.gsmaccesorii.ro |
|
| Sus |
|
 |
Aurelia Junior

Data inscrierii: 31/Dec/2007 Mesaje: 4
|
Trimis: 13/01/2008 20:38 Titlul subiectului: Re: o intrebare legata de N93 |
|
|
| cosmind a scris: |
se poate repara. gasesti carcasa pe www.gsmaccesorii.ro |
Nu ma intelege gresit poate. Chiar crezi ca pot gasi o carcasa??? Este rupta componentă care tine clapita de telefon. Sunt si doua suruburi mici pe langa, dar langa ele este rupt in asa fel incat clapita, inchisa, este mai jos de locul ei, atarnand in fire, noroc ca sunt adunate toate la un loc. Norocul fiind, ca clapita este atasata de restul telefonului doar intr-o singura parte. Sa am chiar asa un noroc???
Multumesc mult de link, o sa caut.
Dar.... cum as putea posta poza totusi? Nu am reusit. Am inteles ca exista situri care gasduiesc poze si linkul il poti adauga in mesaj. Am incercat pe http://myfreefilehosting.com/, dar se pare ca nu fac ceva bine. O mana de ajutor se poate?
Multumesc mult! |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|