GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Oferta Cosmote

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

Data inscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: 18/03/2007 10:59    Titlul subiectului: Oferta Cosmote Raspunde cu citat (quote)

Aici se vor posta ofertele Cosmote si avantajele sau dezavantajale lor.

Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
flora
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: 04/10/2007 13:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Mie imi place Cosmote ca are oferte super avantajoase! Eu am i-mode si e super bine la pret pentru cat navighez. si tocmai ce am castigat zilele trecute un premiu prin i-mode :-D

pt interesati si doritori, pentru ca eu nu am auzit nada de oferta lor pana sa castig: http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?styl...0&cid=19047
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Ralu2008
Junior
Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2008

MesajTrimis: 17/09/2008 16:05    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si eu sunt incantata de cosmote.este cea mai avantajoasa retea de pana acum,cu cele mai multe oferte si nu numai
Sus
dotule
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Ian/2009

MesajTrimis: 04/01/2009 22:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Eu sunt deosebit de multumit de oferta la COSMOTE FULL OPTION 200. De cand am acest abon nu imi mai trebuie altceva. Nelimitat in cosmote, unde am cei mai multi prieteni/cunostinte si deci nu trebuie sa ma uit la cost control, si 200 de minute in alte retele. Ce e adevarat cele 200 de min puteau fi mai multe..mai ales ca am sarit factura de cateva ori cu destul de mult căci vb mult cu cnv pe vodafone. Am avut si surprize cand am depasit factura: a doua luna mi`a venit de plata doar unul din abon, cel mai ieftin adica Smile)

Inca ceva: oferta cred ca noua...pt pers fizice: "In plus, de ziua ta primesti in fiecare an minute CADOU pentru ziua ta de nastere!" =)) pacat ca am abon pt numele lu` frat`miu.
Si pt subventii la telefoane sau mai stiu eu ce puteti apela *567#

Apropo... oferta 'comunicare nelimitata intre fix si mobil' ... ce e cu ea? Adica daca am cosmote full option 200 cu nelimitat in cosmote pot suna pe romtelecom nelimitat cu orice numar... gratis ?
Sus
mareteresibun
Junior
Junior

Data inscrierii: 08/Aug/2009

MesajTrimis: 09/08/2009 11:53    Titlul subiectului: sal Raspunde cu citat (quote)

sincer eu am vodafone si eram multumit pana de curand de oferta de acolo, dar de cand au schimbat oferta cu 150 de minute primite din indiferent ce retea primind 1,25 euro in 1 euro la 100 minute primite doar din vodafone mi-am schimbat preferina. Mi se pare mult mai avantajos oferta din cosmote plus ca au acoperire suficient de mare .
Sus
Remus96
Junior
Junior

Data inscrierii: 09/Iun/2012

MesajTrimis: 09/06/2012 22:04    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Cosmoteu` este cel mai popular , cemai :D , chiar nu am ce spune minune nelimitate si + alte numeroase câștiguri :D
Sus
Mike.
Junior
Junior

Data inscrierii: 01/Mai/2013

MesajTrimis: 02/05/2013 09:31    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Oferta de loialitate 500 minute si 500 mesaje in cosmote, 30 minute nationale si internationale cu doar 3 euro
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> COSMOTE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum