| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 18/03/2007 10:59 Titlul subiectului: Oferta Cosmote |
|
|
Aici se vor posta ofertele Cosmote si avantajele sau dezavantajale lor. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
flora Junior

Data inscrierii: 04/Oct/2007 Mesaje: 1
|
Trimis: 04/10/2007 13:53 Titlul subiectului: |
|
|
Mie imi place Cosmote ca are oferte super avantajoase! Eu am i-mode si e super bine la pret pentru cat navighez. si tocmai ce am castigat zilele trecute un premiu prin i-mode
pt interesati si doritori, pentru ca eu nu am auzit nada de oferta lor pana sa castig: http://www.cosmote.ro/ro/content.aspx?styl...0&cid=19047 |
|
| Sus |
|
 |
Ralu2008 Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: 17/09/2008 16:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Si eu sunt incantata de cosmote.este cea mai avantajoasa retea de pana acum,cu cele mai multe oferte si nu numai |
|
| Sus |
|
 |
dotule Junior

Data inscrierii: 04/Ian/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: 04/01/2009 22:34 Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt deosebit de multumit de oferta la COSMOTE FULL OPTION 200. De cand am acest abon nu imi mai trebuie altceva. Nelimitat in cosmote, unde am cei mai multi prieteni/cunostinte si deci nu trebuie sa ma uit la cost control, si 200 de minute in alte retele. Ce e adevarat cele 200 de min puteau fi mai multe..mai ales ca am sarit factura de cateva ori cu destul de mult căci vb mult cu cnv pe vodafone. Am avut si surprize cand am depasit factura: a doua luna mi`a venit de plata doar unul din abon, cel mai ieftin adica )
Inca ceva: oferta cred ca noua...pt pers fizice: "In plus, de ziua ta primesti in fiecare an minute CADOU pentru ziua ta de nastere!" =)) pacat ca am abon pt numele lu` frat`miu.
Si pt subventii la telefoane sau mai stiu eu ce puteti apela *567#
Apropo... oferta 'comunicare nelimitata intre fix si mobil' ... ce e cu ea? Adica daca am cosmote full option 200 cu nelimitat in cosmote pot suna pe romtelecom nelimitat cu orice numar... gratis ? |
|
| Sus |
|
 |
mareteresibun Junior

Data inscrierii: 08/Aug/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: 09/08/2009 11:53 Titlul subiectului: sal |
|
|
| sincer eu am vodafone si eram multumit pana de curand de oferta de acolo, dar de cand au schimbat oferta cu 150 de minute primite din indiferent ce retea primind 1,25 euro in 1 euro la 100 minute primite doar din vodafone mi-am schimbat preferina. Mi se pare mult mai avantajos oferta din cosmote plus ca au acoperire suficient de mare . |
|
| Sus |
|
 |
Remus96 Junior

Data inscrierii: 09/Iun/2012 Mesaje: 4
|
Trimis: 09/06/2012 22:04 Titlul subiectului: |
|
|
| Cosmoteu` este cel mai popular , cemai :D , chiar nu am ce spune minune nelimitate si + alte numeroase câștiguri :D |
|
| Sus |
|
 |
Mike. Junior

Data inscrierii: 01/Mai/2013 Mesaje: 5
|
Trimis: 02/05/2013 09:31 Titlul subiectului: |
|
|
| Oferta de loialitate 500 minute si 500 mesaje in cosmote, 30 minute nationale si internationale cu doar 3 euro |
|
| Sus |
|
 |
|