GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Orice despre telefonia mobila si despre reteaua Vodafone

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> VODAFONE
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Cum vi se pare reteau Vodafone?
Cool
25%
 25%  [ 28 ]
Buna
40%
 40%  [ 45 ]
Asa si asa
23%
 23%  [ 26 ]
Naspa
3%
 3%  [ 4 ]
F naspa
8%
 8%  [ 9 ]
Voturi totale : 112

Autor Mesaj
Dilo
Junior
Junior
Dilo

Data inscrierii: 04/Dec/2006

MesajTrimis: 04/12/2006 21:29    Titlul subiectului: Cum vi se pare ??? Raspunde cu citat (quote)

Ce parere aveti despre aceasta firma de telefoane ( in general ) fiti sinceri :-P
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

Data inscrierii: 24/Dec/2006

MesajTrimis: 01/01/2007 12:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer nu sunt pe vodafone,dar stiu lucruri bune despre retea.mi se par avatajoase ofertele si nu prea am auzit pe nimeni plangandu-se.Un singur fapt care l-am observat putin deranjant...costul mare pe minut la apelurile din afara retelei :-|
aprakaseia
Junior
Junior

Data inscrierii: 24/Ian/2007

MesajTrimis: 24/01/2007 13:48    Titlul subiectului: Re: Cum vi se pare ??? Raspunde cu citat (quote)

Dilo a scris:
Ce parere aveti despre aceasta firma de telefoane ( in general ) fiti sinceri :-P

sincera sa fiu am lucrat la vodafone 1 an de zile pana acum o luna (apox) dar oferta lor de craciun mi s-a parut foarte proasta...in fine daca ar fii numai asta ....eu zic ca astia de la Cosmote au spart piata
tig3r19
Junior
Junior

Data inscrierii: 10/Noi/2006

MesajTrimis: 28/01/2007 19:40    Titlul subiectului: Absolut orice despre telefonia mobila si despre reteaua Vodafone Raspunde cu citat (quote)

orice se poate sti despre telefonia mobila si despre reteaua Vodafone
Sus
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

MesajTrimis: 09/02/2007 14:50    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

sincer mi se pare o retea buna,a venit la timp :-) .Au adus telefoane noi si au si nijte oferte care fac cu ochiul.Momentan sunt pe pe orange cu 2 telefoane...dar as incerca un vodafone :-D
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

Data inscrierii: 06/Noi/2006

MesajTrimis: 21/02/2007 15:00    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Nu prea sa omoara cu ofertele, parerea mea.Din cat cunosc eu Vodafone... e scump atat in Romania cat si in alte tari (ex. Italia)

Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
meyra
Membru junior
Membru junior
meyra

Data inscrierii: 21/Mai/2007

MesajTrimis: 21/05/2007 10:28    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Se poate sa fiu subiectiva (si poate ca am dreptul totusi) da pentru mine Vodafone e cel mai bun :D De cand ma stiu sunt numai pe prepay de la ei.

E drept ca Orange a avut o acoperire buna pe tara de cand au aparut, dar eu zic ca Vodafone ii cam prinde din urma.

Oricum depinde si de fiecare cum a apucat sa cunoasca una sau alta. De Cosmote nu trebuie sa mai spun nimic, au mai avut ei o incercare candva de telefonie mobila. Se stie.... nu au semnal bun :D Daca intri in casa s-ar putea sa nu iti mai mearga lolz Pacat de minutele alea ca trebuie sa le vorbesti pe la coltul blocului si de sutele de smsuri pe care probabil ca nu o sa le folosesti niciodata :whistle:

@2Real
Parca sa zic ca nu mai sunt asa mari acum... se poate sa gresesc. Oricum extra optiuni sunt si la abonamente si la cartele, se rezolva :P

@GsmWorld
Poate ca e scump tocmai pentru ca investeste in retea... de semnal prost nu cred ca poti sa vorbesti la Vodafone. In ultima vreme cred eu ca s-a investit in 3G (pacat ca nu o sa prinda asa de rapid la noi) cred ca au dat cam 15mil euro pe licenta hmmm...
Sus
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

MesajTrimis: 21/05/2007 14:45    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

cam ai dreptate meyra :rolleyes: , am uitat ca vodafone inca calculeaza in dolari :whistle:
cryssalthar
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Mar/2007

MesajTrimis: 21/08/2007 12:11    Titlul subiectului: Dar acoperirea lor??? Raspunde cu citat (quote)

de ce vorbiti doar de oferte, dar acoperirea?
Am scris acum o luna un mail cum ca acoperirea lor in jurul ploiestului cam 5 km distanta pe langa metro carefoure etc este execrabila adica nu te poti auzi, mi-au raspuns ca peste un an o sa fie amplasata o antena de acoperire zonala, iar ieri m-au sunat sa-mi spuna ca o sa vina cu echipamentul la mine acasa (releu) si trebuie sa semnam contractul ???? Care contract caeu am spus ca toata zona are probleme iar iei imi trimit un releu la acea adresa (este locuinta personala) deoarece au vazut ei ca nr de telefon al meu este pe firma iar firma este client serios la vodafone cateva mii de euro bune pe luna, si ce au zis hai sa mai luam niste bani!!?? Vom vedea dar pentru mine asta este vodafone....
Sus
2ReaL
Administrator
Administrator
2ReaL

MesajTrimis: 21/08/2007 13:53    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

da...nu a scris nimeni de acoperire ca nu a mai avut nimeni probleme...eu cel putin nu :unsure: ,toate firmele incearca sa profite de pe urma clientilor...asa k mi se pare normala instalarea unui releu sa nu-si piarda clientii :closedeyes:
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

MesajTrimis: 21/08/2007 17:54    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Din punctul asta de vedere sunt mai tari decat Orange.
Unde lucrez eu la o firma cu aproape 2000 de tel s-a cerut montarea unei antene in apropierea unui punct de fapt deoarece e slab semnalul.Au trecut 4 luni si inca nu au venit. :whistle:

Sus
Rixa
Junior
Junior

Data inscrierii: 02/Sep/2007

MesajTrimis: 01/03/2008 19:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

2ReaL a scris:
cam ai dreptate meyra :rolleyes: , am uitat ca vodafone inca calculeaza in dolari :whistle:

au trecut pe Euro, mai da-ti un refresh din cand in cand :-P
razvan
Moderator
Moderator
razvan

Data inscrierii: 30/Mai/2007

MesajTrimis: 02/03/2008 14:15    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Rixa a scris:

au trecut pe Euro, mai da-ti un refresh din cand in cand :-P

ai vazut pe ce data este postat mesajul ala ?
Sus
leinadctza
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Ian/2008

MesajTrimis: 14/09/2008 18:07    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Am cartela vodafone (acum pe abonament) de 10 ani, de pe vremea ConnexGo. Ce sa zic...multumit, desi o data am platit factura, numai ca banii n-au ajuns la ei. platisem atunci la banca. si m-au pus sa platesc penzlizari.
Sus
GsmWorld
Founder
Founder
GsmWorld

MesajTrimis: 14/09/2008 21:01    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

leinadctza a scris:
Am cartela vodafone (acum pe abonament) de 10 ani, de pe vremea ConnexGo. Ce sa zic...multumit, desi o data am platit factura, numai ca banii n-au ajuns la ei. platisem atunci la banca. si m-au pus sa platesc penzlizari.

Si chitanta?

Sus
leinadctza
Junior
Junior

Data inscrierii: 06/Ian/2008

MesajTrimis: 15/09/2008 06:10    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Sigur, aveam chitanta. Dupa indelingi discutii, ca sa inchid subiectul, am platit cam 2 ron penalizare
Sus
kapone1988
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Oct/2007

MesajTrimis: 25/02/2009 18:25    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

tzinand kont c folosesc de 10 ani reteaua vodafone !! pot zice k e una destul de buna si stabila !! fara caderi de semnal prea dese sau alte probleme !! orikum e o kompanie îndeajuns de mare
Sus
infor7
Junior
Junior

Data inscrierii: 19/Apr/2009

MesajTrimis: 21/04/2009 09:56    Titlul subiectului: "Minunata retea Vodafon" Raspunde cu citat (quote)

Ca semnal stau bine.

Cand vine vorba de tarife si servicii, baietii sunt pusi pe jermanit, sunt pusi sa stoarca de la tine si ultimul banut. Parca au ca obiectiv obtinerea unor marje de profit cat mai mari, satisfacerea nevoilor clientului este pe ultimul loc.
Sus
ASK
Junior
Junior

Data inscrierii: 27/Mai/2009

MesajTrimis: 27/05/2009 17:47    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

adevarat, cu semnalul nai cum sa te plangi. Ca utilizator VODAFONE pot sa spun ca singurul lucru care ar fi bun ar fi sa faca oferte cu mai multe minute nationale. In rest VODAFONE iz gud
Sus
Lucian68
Junior
Junior

Data inscrierii: 15/Feb/2010

MesajTrimis: 15/02/2010 20:49    Titlul subiectului: cum vi se pare reteaua Vodafon. Raspunde cu citat (quote)

ca semnal stau asa si asa.In unele zone abia poti ține semnal ca sa vorbesti,dar la incasari sunt pe primul loc.Sunt capabili sa-ti umfle factura cat mai mult.Probabil asa isi iau salariile.
Sus
flo_74
Junior
Junior

Data inscrierii: 15/Mai/2010

MesajTrimis: 15/05/2010 12:55    Titlul subiectului: ehh.. Raspunde cu citat (quote)

Valoarea serviciului in sine e buna (ca si functionalitate), din pacate ofertele lor comerciale sunt dezastruoase in comparatie cu orange si cosmote. Zilele trecute ZF vorbea deespre retragerea Vodafone de pe unele piete din Europa de sud-est , inclusiv Romania.Asa ca ..e posibil sa ramanem fara acest brand.
Sus
claudiu_a
Junior
Junior

Data inscrierii: 13/Iul/2010

MesajTrimis: 13/07/2010 23:52    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

au inceput sa aiba semnal mai bun, dar nu peste tot...
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> VODAFONE Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum