GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

sal

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Recycle Bin
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
dragutzy
Junior
Junior

Data inscrierii: 20/Aug/2008

MesajTrimis: 20/08/2008 12:04    Titlul subiectului: sal Raspunde cu citat (quote)

am si eu un nokia 3410 blocat. am schimbat codul de siguranta si nu il mai stiu. qm il pot debloca? pls ma ajuta cineva...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 26/08/2008 08:29    Titlul subiectului: Re: sal Raspunde cu citat (quote)

dragutzy a scris:
am si eu un nokia 3410 blocat. am schimbat codul de siguranta si nu il mai stiu. qm il pot debloca? pls ma ajuta cineva...

citeste la coduri de siguranta
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
aswin
Vizitator

MesajTrimis: 29/01/2014 08:40    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

HI dacă ați uitat codul de securitate din dumneavoastră Nokia 3410 mobil, apoi încercați să resetați telefonul folosind coduri standard cum ar fi 0000 sau 1234. Dacă acest cod nu a ajutat pentru a reseta telefonul, apoi au o privire la site-uri, cum ar fi [url=http://www.unlocking4free.com/nokia-master-reset-tool]Unlocking4Free.com[/url] aici se vor genera maestru cod de resetare pentru prototipul dvs. mobil la gratuit de cost ... Puteți face uz de ea și a reseta telefonul.
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Recycle Bin Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum