|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
petru16 Junior

Data inscrierii: 24/Feb/2011 Mesaje: 1 Localitate: vrancea
|
Trimis: 24/02/2011 16:03 Titlul subiectului: salut va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate |
|
|
| Mi-am cumparat un nokia 6288 ( trimis prin posta ) si ia ghiciti e codat pe orange , pffffff , cand l-am primit si am vazut mi-a cazut cerul peste mine . pt. ca eu sunt pe cosmote . numarul de serie ( imei ) 355547012554425 Made in Germania . Se poate debloca ? va rog m-ati ajuta teribil de mult .va multumesc din suflet ! |
|
| Sus |
|
 |
thilak Membru

Data inscrierii: 22/Iul/2011 Mesaje: 177
|
Trimis: 17/09/2011 13:50 Titlul subiectului: HI!!! |
|
|
Ya, sigur că pentru a debloca dvs. metode de telefon mobil sunt multe acolo, cum ar fi coduri, software, cabluri, hardware si calculator .......... Dintre toate aceste metode am prefera să vă debloca telefonul tau mobil cu coduri, de ce i-am spunând coduri de mijloace pentru a debloca telefonul mobil cu codurile sunt simple şi mai uşor, trebuie doar să urmezi instrucţiunile şi a obţine codul de deblocare de pe acest site www.superunlockcodes.com/nokia-6288/rs12wp9, da doar numărul IMEI,
ţară şi de reţea de blocare cu siguranţă, puteţi obţine codul de deblocare pentru exemplarul dvs. mobil Nokia de blocare a reţelei ............ |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|