GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Schimb de experienta

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
sorin1966simion
Junior
Junior
sorin1966simion

Data inscrierii: 12/Noi/2007

MesajTrimis: 22/11/2007 21:37    Titlul subiectului: Schimb de experienta Raspunde cu citat (quote)

Pentru inceput va spun buna si va propun 2 subiecte: telefoanele dual sim (chinezesti) si decodare sagem My E 77codat pe orange. As vrea sa fac schimb de opinii si de informatii privind telu' ZT 321(pda dual sim phone) co bluetooth. Cine are documentatie, manual de utilizare sau aplicatii in limba romana sau engleza sau ce ati incercat cu el prin butonare? Sunt niste scule bune dar controversate si putin cunoscute. Voi ce parere aveti? Astept opinia.
In al doilea rand m-am plictisit de E 77 si vreau sa fac schimbari in programele lui si sa-l decodez. Unii spun ca este imposibil, dar eu nu cred. Eu sunt cam invatacel in domeniu si astept sa-mi impartasiti din experienta voastra. Please help me! :wall:
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> SOFTURI Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum