|
| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
ooopsss Junior

Data inscrierii: 10/Ian/2007 Mesaje: 1 Localitate: deva
|
Trimis: 18/01/2007 09:48 Titlul subiectului: Service mobile |
|
|
| Am laut de curand un sagem my400v la care nu mai merge tasta de stop (end) .....se pare ca e o problema la acest model....Ceva sfaturi?....problema de soft ?... |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 1599 Localitate: Bucuresti,romania,europa
|
Trimis: 20/01/2007 10:20 Titlul subiectului: |
|
|
dak e cumparat din magazin du-te la service...atat timp cat este in garantie... >poate sa fie o problema de soft...dar dak a inceput deodata sa nu mai mearga cred k e o problema hardware  _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
lucian1308 Junior

Data inscrierii: 31/Ian/2007 Mesaje: 1 Localitate: bucuresti
|
Trimis: 31/01/2007 19:55 Titlul subiectului: unde mergem sa ne reparam telefonul ? |
|
|
Salutare ...
ca sfat... fiind patit, deschid acest topic pt ca din ce in ce mai multa lume e tzepuita
oameni care dau multi bani...pt interventii asupra telefoanelor proprii, si nici macar nu se bucura de servicii de calitate.
Legea din acest domeniu tine deosebit de mult, mai ales dupa aderarea romaniei la UE, cu unitatile de service.
Ca recomandare...nu mergeti la oameni care iau multi bani... pt ca nu fac neaparat treaba buna. am patito pe dermă mea.
cand aveti necesitate de astfel de interventii, soft sau hard, deblocari etc. va rocomad un service profesional. Nu ca as vrea sa ii fac reclama. este un tip, Laurentiu la un service al unei mari companii importatoare de telefoane mobile, un tip pe nume Laurentiu, id de mesenger, yahoo Laurentiu_Lucian si face numeroase eșantioane care nu se pot face pe piata...de oricine... inclusiv astea de la nokia 1110i 1112 1112i ...si sunt doar cateva exemple... (intamplator, pe mine ma cheama lucian )
Daca il mai stie cineva...sa scrie aici ceva... e destul de ieftin si bun
BAFTA LA TOTI SI AVETI GRIJA, ca se fura. am patit cu un 8800, la o firma numita CODEC, vis a vis de metrou romana. am dus telefon bun, si mi-au dat telefon mort si ireparabil. nu am avut ce sa le fac. si alte exemple...asa mai da...dar ....mai bine asa. |
|
| Sus |
|
 |
2ReaL Administrator

Data inscrierii: 24/Dec/2006 Mesaje: 1599 Localitate: Bucuresti,romania,europa
|
Trimis: 31/01/2007 20:21 Titlul subiectului: |
|
|
utilizatorilor din galati le recomand service-ul Agress din Centru de langa CAsa de moda.Atata profesionalism nu am vazut niciodata,nu am auzit pe nimeni cu tzeapa .Eu am fost cu un telefon NEC care avea o problema cu bateria si mi-au zis mare 2 zile pt reparat(se noteaza toate seriile telefonului,nu se inlocuieste nimic fara aprobare ) si pana seara era reparat si a costat si o suma modica. _________________ bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici :D http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|