GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

Site pt verificat IMEI telefonul

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
mKTn
Junior
Junior

Data inscrierii: 22/Feb/2011

MesajTrimis: 22/02/2011 00:15    Titlul subiectului: Site pt verificat IMEI telefonul Raspunde cu citat (quote)

Dupa cum spune si titlul topicului am gasit si eu de pe alte forumuri un site, care cica ii pui IMEI-ul telefonului si il verifica daca este replica sau nu
[url=http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr]LINK[/url] IMI CER SCUZE DACA FAC RECLAMA.DAR INCERC SA VIN IN AJUTORULUI PERSOANELOR CARE VOR SA ISI CUMPERE UN TELEFON.eu de ex am vrut sa cumpar 2 eșantioane de telefoane si erau replici. bini inteles site-ul mi-a zis k nu este bun imei-ul.daca aveti si voi replici sa incercati cat de perfect iti spune site-ul ar fi bine.ca sa stiu si eu daca este bun sa nu Smile sper ca am putut fi de ajutor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
thilak
Membru
Membru

Data inscrierii: 22/Iul/2011

MesajTrimis: 22/07/2011 09:34    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

I am new to this forums......
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> DISCUTII LIBERE GSM-CDMA Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum