| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
schnell Junior

Data inscrierii: 23/Dec/2006 Mesaje: 12 Localitate: Ploiesti
|
Trimis: 12/01/2007 15:10 Titlul subiectului: Sunteti multumiti de serviciile oferite de Cosmote ?? |
|
|
Revin cu un nou subiect pentru 'forumare'...ma gandeam la serviciile oferite de cosmote in Romania...din cate stiu eu,cosmote nu ofera in afara de serviciile de voce decat SMSurile,mesagerie vocala,apel in asteptare,ascundere identitate etc. Totusi servicii de transefer date nu detine inca...cum ar fi WAP GPRS (MMS) 3G...
Voi ce credeti?cum vedeti evolutia Cosmote?se va investi si in servicii de date? |
|
| Sus |
|
 |
mity Junior

Data inscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 2 Localitate: Craiova
|
Trimis: 11/03/2007 20:34 Titlul subiectului: |
|
|
Salut
Ultima reclama Cosmote ne anunta ca putem trimite MMS-uri la pret de SMS-uri. Deci incet incet se rezolva si cu serviciile de date.
Din cate iti aduci aminte, anul trecut a avut loc o licitatie pentru atribuirea a doua licente 3G. La aceasta licitatie a participat si Cosmote. Din pacate pentru ei nu au reusit sa castige una din cele doua licente.
Deci ei au interesul sa investeasca in servicii de date, nu prea ii ajuta norocul deocamdata. |
|
| Sus |
|
 |
meyra Membru junior

Data inscrierii: 21/Mai/2007 Mesaje: 72 Localitate: Bucureºti
|
Trimis: 21/05/2007 10:42 Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic ca cei de la Cosmote nu o sa se vada prea bine daca mai continua cu chestii de genu trillioane de minute gratuite si smsuri....
Istoria se poate repeta (cred ca mai tineti minte Cosmorom-ul care dupa 2ani a cam trebuit sa lase balta putinii abonatii pe care ii aveau, din cauza retelei proaste... nu aveai semnal nici in plina strada :d in fine...), iar banii investiti aruncati pe fereastra. Inteleg ca au necesitate de o campanie agresiva, dar este foarte sigur ca abonatii fideli nu vor lasa Vodafone si Orange pentru abonament la Cosmote, in cel mai rau caz vor face uz cat se poate de ofertele lor in paralel cu acesti 2 mari provideri. Vestitele cartele cu 1000 300 si 200 de minite gratuite.
Sa speram ca. de acum inainte. se vor focusa pe investirea banilor in retea mai mult decat in campania asta agresiva  |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

Data inscrierii: 06/Noi/2006 Mesaje: 635 Localitate: Pe undeva prin Maramures
|
Trimis: 27/05/2007 09:54 Titlul subiectului: |
|
|
Din pacate unde locuiesc eu nu este semnal Cosmote dar as renunta la Orange imediat daca as gasi o retea mai ieftina>posibil Cosmote. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
meyra Membru junior

|
Trimis: 28/05/2007 11:28 Titlul subiectului: |
|
|
Mda.. in fine, nu cred ca o sa progreseze foarte mult nici de data asta  |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 28/05/2007 11:29 Titlul subiectului: |
|
|
Inceputul a fost îndeajuns de bun.Eu cred ca vor progresa.....  _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
Bancuri,joc fazan,posibilitate de creare rubrici noi de divertisment,dati click aici : http://gsm-cdma.myforum.ro/cafeneaua-forumului-vf39.html
Pt. probleme legate de tel. postati pe forum, nu ma cautati pe mess sau email! |
|
| Sus |
|
 |
meyra Membru junior

|
Trimis: 28/05/2007 11:33 Titlul subiectului: |
|
|
Si eu care ziceam ca iar sunt singura pe aici
Eh! O sa le mearga mult mai bine decat data trecuta, dar tot nu sunt asa de optimista (probabil ca sunt si tare subiectiva cand este vorba de ei)  |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 28/05/2007 11:37 Titlul subiectului: |
|
|
Am luat o pauza si deja imi simte omenirea lipsa?
Eu sunt optimist si as putea paria ca vor avea profit mai mare decat Zapp. _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
|
| Sus |
|
 |
meyra Membru junior

|
Trimis: 28/05/2007 11:58 Titlul subiectului: |
|
|
| GsmWorld a scris: | Am luat o pauza si deja imi simte lumea lipsa?
|
mmm bineinteles ca eu vorbeam in general  |
|
| Sus |
|
 |
GsmWorld Founder

|
Trimis: 02/11/2007 11:09 Titlul subiectului: |
|
|
URA.Am semnal la Cosmote, dar...... mai trebuie sa stau aproape 2 ani pe Orange .
As vrea niste detalii despre retea, oferte..etc.
Cine ma ajuta? _________________ Cititi [url=http://www.gsm-cdma.myforum.ro/obligatoriu-citeste-aici-inainte-sa-postezi-vt123.html]AICI[/url] inainte sa postati!!!
Multumim ca ne-ati ales.
|
| Sus |
|
 |
Sephora Junior

Data inscrierii: 01/Aug/2008 Mesaje: 2 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 01/08/2008 20:31 Titlul subiectului: salut |
|
|
| Eu unu sunt foarte multumit de Cosmote. Aproximativ toti pe care ii cunosc au cartela Cosmote. Cu siguranta Cosmote va progresa. |
|
| Sus |
|
 |
cosmind Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 1258 Localitate: Tg-Jiu
|
Trimis: 04/08/2008 17:16 Titlul subiectului: |
|
|
| sa speram ca vor ramane tot asa si ca nu vor transforma politica ... |
|
| Sus |
|
 |
emytos Junior

Data inscrierii: 21/Aug/2008 Mesaje: 4 Localitate: timisoara
|
Trimis: 21/08/2008 14:07 Titlul subiectului: |
|
|
| eu sunt in cosmote ... de cand o aparut ... am avut cartela simpla, apoi cartela cu 2000 minute, apoi mi-am facut abonament ... is cei mai strong in oferte .... dar m-au dezamagit in privinta semnalului ... adica ... la un sat lipit de timisoara, se numeste Giroc, care se afla la 1 km de Tm .... nu am semnal ..... |
|
| Sus |
|
 |
doryx Junior

Data inscrierii: 11/Sep/2008 Mesaje: 9 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 11/09/2008 13:37 Titlul subiectului: |
|
|
| Nu cred ca este cineva in Romania care sa nu fie multumit de Cosmote , este prea convenabil. |
|
| Sus |
|
 |
Ralu2008 Junior

Data inscrierii: 17/Sep/2008 Mesaje: 6
|
Trimis: 17/09/2008 16:12 Titlul subiectului: |
|
|
Cosmoteul e cel mai bun in orasul in care locuiesc toata societatea are cosmote(mai sunt si exceptii dar cateva) e nebunie )) |
|
| Sus |
|
 |
ank Junior

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 5 Localitate: bacau
|
Trimis: 21/09/2008 09:04 Titlul subiectului: |
|
|
am abonament cosmote si sunt multumita de el, cu semnalul stau cam prost si mai e o chestie tot timpul imi ajunge factura dupa ce platesc abonamentul dar macar trimit sms si stiu cat am de platit. A mai patit cineva sau la bacau ajung mai greu facturile?  |
|
| Sus |
|
 |
cosmind Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006 Mesaje: 1258 Localitate: Tg-Jiu
|
Trimis: 24/09/2008 22:00 Titlul subiectului: |
|
|
| mine ajunge la timp factura... cu vreo 5 zile inainte de termenul limita... eu zic sa faci o sesizare la rel cu clientii si o sa vb ei cu postasu |
|
| Sus |
|
 |
ank Junior

Data inscrierii: 19/Sep/2008 Mesaje: 5 Localitate: bacau
|
Trimis: 25/09/2008 07:12 Titlul subiectului: |
|
|
ms asa am sa fac. o zi buna |
|
| Sus |
|
 |
infor7 Junior

Data inscrierii: 19/Apr/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: 21/04/2009 09:42 Titlul subiectului: |
|
|
In general sunt multumit de abonamentul Cosmote.
Dar de numeroase ori reteaua este ocupata. :( |
|
| Sus |
|
 |
infor7 Junior

Data inscrierii: 19/Apr/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: 21/04/2009 09:47 Titlul subiectului: |
|
|
| Factura ajunge cam cu 5 zile inainte de termenul de plata, dar printr-un mesaj la relatii clienti se poate afla cat am de plata. |
|
| Sus |
|
 |
SASSU Moderator

Data inscrierii: 15/Sep/2007 Mesaje: 523
|
Trimis: 24/04/2009 09:22 Titlul subiectului: |
|
|
| infor7 a scris: | | Factura ajunge cam cu 5 zile inainte de termenul de plata, dar printr-un mesaj la relatii clienti se poate afla cat am de plata. |
sunt hoti am avut abonament si eu la ei mau facut de bani original asa ca eu va sfatuiesc sa va luati cartela de reincarcare sau sa treceti de le ei la alta retea _________________ Decodari rapide 0745515227 YM: Codurigsm@yahoo.com |
|
| Sus |
|
 |
1987 Junior

Data inscrierii: 21/Iul/2009 Mesaje: 7 Localitate: Bucuresti
|
Trimis: 21/07/2009 17:52 Titlul subiectului: |
|
|
| SASSU a scris: | | infor7 a scris: | | Factura ajunge cam cu 5 zile inainte de termenul de plata, dar printr-un mesaj la relatii clienti se poate afla cat am de plata. |
sunt hoti am avut abonament si eu la ei mau facut de bani autentic asa ca eu va sfatuiesc sa va luati cartela de reincarcare sau sa treceti de le ei la alta retea |
Nu esti singurul cu nereguli la abonament , cam toti sunt furati , eu am cartela si e ok , o incarci de 2 ori pe luna si n-ai treaba. Nu se merita abonament la ei . |
|
| Sus |
|
 |
claudiu_a Junior

Data inscrierii: 13/Iul/2010 Mesaje: 7
|
Trimis: 13/07/2010 23:41 Titlul subiectului: |
|
|
| Pe mine ma enerveaza ca nu ma anunta daca depasesc minutele gratuite, s-a intamplat intr-o luna sa platesc 3 mil in plus pt ca am depasit cele 500 min pe care il aveam in abonamentul respectiv.... |
|
| Sus |
|
 |
mKTn Junior

Data inscrierii: 22/Feb/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: 22/02/2011 12:44 Titlul subiectului: |
|
|
pana acuma nu am avut nereguli cu ei. deci sunt OK  |
|
| Sus |
|
 |
samyandyou Junior

Data inscrierii: 31/Iul/2007 Mesaje: 6 Localitate: Alexandria
|
Trimis: 22/01/2012 22:11 Titlul subiectului: video-telefonie |
|
|
cum vi se pare video-telefonia? a incercat cineva? care sunt asteptarile?  |
|
| Sus |
|
 |
Speed-boy Junior

Data inscrierii: 04/Feb/2012 Mesaje: 1 Localitate: Herculane
|
Trimis: 04/02/2012 14:15 Titlul subiectului: Se pare ca aici nu sa mai postat de foarte mult timp |
|
|
| Au aparut 2 optiuni de internet mobil ,o modalitate sunt optiunile cu MB inclusi,si alta optiunea WEB,N,WALK care e nelimitata. In plus ce alta retea mai iti ofera trafic nelimitat pe net. |
|
| Sus |
|
 |
karmeniuliana Junior

Data inscrierii: 22/Sep/2012 Mesaje: 6
|
Trimis: 22/09/2012 17:34 Titlul subiectului: |
|
|
| CEA MAIBUNA RETEA DIN TOATA TARA |
|