GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures

vodafone 720

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Recycle Bin
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
naruto_mogly
Junior
Junior

Data inscrierii: 04/Sep/2008

MesajTrimis: 04/09/2008 16:02    Titlul subiectului: vodafone 720 Raspunde cu citat (quote)

am si eu un tel vodAFONE 720ş adus din spania si vreau sa il decodey imi cere codul NCK pls astept raspuns urgent va rog.!!!!!!
cosmind
Moderator SEF
Moderator SEF

Data inscrierii: 13/Noi/2006

MesajTrimis: 07/09/2008 16:06    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

nu se poate decoda
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
aswin
Vizitator

MesajTrimis: 21/08/2013 06:34    Titlul subiectului: Re: vodafone 720 Raspunde cu citat (quote)

naruto_mogly a scris:
am si eu un tel vodAFONE 720ş adus din spania si vreau sa il decodey imi cere codul NCK pls astept raspuns urgent va rog.!!!!!!

Hi puteți debloca cu ușurință dvs. Vodafone 720 mobil de blocare a rețelei folosind codul .. Puteți achiziționa codul de la furnizorii de online, cum ar fi [url=http://www.theunlockspot.com/vodafone-720/rs16wp9/]Theunlockspot.com[/url] care fac cod de deblocare pentru toate modelele de telefonie mobilă la costuri de incredere ....
Sus
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului GSM-CDMA & Spiru Haret Maramures -> Recycle Bin Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum