| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
d3v1l Junior

Data inscrierii: 27/Apr/2007 Mesaje: 6
|
Trimis: 27/04/2007 22:17 Titlul subiectului: w900i |
|
|
nu stiu întocmai unde sa postez...imi cer scuze dak am gresit locul...am si eu un sonyericson w900i si aseara trimiteam ceva prin bluethoot si am dat drumu la walkman si sa intepat telefonul si sa ichis, am incercat sa il deschid dar se face ecranul alb timp de 5 secunde si se inchide la loc si apoi se deschide singur, iar se face ecranul alb, iar se inchide si tot asa.am umblat pe la toate serviceurile din oras si majoritatea mau respiuns cand au auzit de telefonul asta.....stiti vreo problema frecventa care poate sa apara la acest model?? e cumva din cauza softului?? gasesc soft pt el sau macar ceva compatibi?? va rog eu mult sa ma ajutati k sunt disperat.
PS:intradevar inainte imi mai facea probleme cand ascultam muzik in walkman, se restarta solitar dar dupaia nu mai aveam nici o problema! |
|
| Sus |
|
 |
Totti Moderator

Data inscrierii: 28/Dec/2006 Mesaje: 143
|
Trimis: 06/05/2007 21:05 Titlul subiectului: |
|
|
| Dak inainte mai facea akuma lai fortat ai si trimis prin bluethot si ai si ascultat noah nush am vazut telefon ca si al tau si am facut si eu ca tine dar nu are nimik. Mai iti are ceva garantie telefonul ??? |
|
| Sus |
|
 |
d3v1l Junior

|
Trimis: 09/05/2007 21:36 Titlul subiectului: |
|
|
| nu mai are garantie.......nuj ce sa ma mai fac.....imi pare rau pt el... |
|
| Sus |
|
 |
Totti Moderator

Data inscrierii: 28/Dec/2006 Mesaje: 143
|
Trimis: 10/05/2007 21:19 Titlul subiectului: |
|
|
| Daca cei de la service nu au vrut sa til ia ! nu chiar nu mai ai ce sa ii faci ! srry |
|
| Sus |
|
 |
d3v1l Junior

|
Trimis: 25/05/2007 11:39 Titlul subiectului: |
|
|
| l-am facut \:D/ ....am gasit la un service cu 500 mii:D:D: |
|